Draaiweg 22
Terug naar overzicht

Draaiweg 22, Utrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Sterk in prijs verlaagd! Te koop: Franse Bistro ''Café du Nord'' te Utrecht!

Café du Nord is een gezellige bistro in Utrecht Noord. De sfeer, uitstraling en menukaart van dit café is geïnspireerd op Franse bistro's. Men kan hier overdag terecht om te ontspannen, af te spreken of te werken. Geniet van een lunch, koffie met gebak of een goed glas wijn of bier met een borrelhap.

's Avonds kun je bij Café du Nord aanschuiven voor een heerlijk diner. Het café voert een eenvoudige, maar diverse menukaart die bestaat uit drie vaste gerechten en drie wisselende gerechten, voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs. Alle gerechten worden geserveerd met huisgemaakte verse frites.

Dit gezellige café/restaurant is gelegen aan de rand van de populaire Vogelenbuurt (Noordoost Utrecht), aan de doorgaande weg op 5-8 minuten van het centrum.

Op ca. 500 meter is de nieuwe woonwijk Zijdebalen gerealiseerd. Zijdebalen combineert het verleidelijke van wonen in de stad met de rust van water en groen. Het plan bestaat uit vier woonblokken met in totaal circa 500 woningen. De grote verscheidenheid van woningtypes zorgt voor een aantrekkelijk aanbod voor zowel starters als doorstromers.

Indeling
Bij binnenkomst treft men een gezellig café / restaurant. De gele bankjes en gekleurde luifels creëren vanaf de buitenkant een aantrekkelijk zicht. Men kan makkelijk door de ramen heen naar binnen kijken. Het café is hierdoor ook zeer goed verlicht. Via een knus terras, met circa 10 zitplaatsen, komt men bij de entree.

Bij binnenkomst loopt men direct het café / restaurant binnen. Dit café biedt plaats voor circa 50 personen.
Aan de zijkanten staan gezellige banken. Links bevindt zich de bar en keuken. Als men doorloopt langs de bar en toiletten, bevinden zich achterin het café nog meer zitplaatsen.

Als men nog verder door loopt, en via de achterdeur naar buiten gaat, is er een speelplaats waar de jongste gasten zich kunnen vermaken terwijl de ouders genieten van een drankje.

In het midden van dit bedrijf bevindt zich een trapopgang naar de kelder. Hier bevindt zich een hal, gescheiden dames- herentoiletgroep, ruime opslagruimte en escape room welke ruimte is onderverhuurd. Voor het gebruik van de escape room voldoet de gebruiker / exploitant € 200,-- per maand aan huurder, plus 8% commissie over de omzet. Deze huurinkomsten kunnen van de bruto huur worden afgetrokken.

Dit eetcafé is zeven dagen per week geopend op de volgende openingstijden:
Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00

Personeel
Er zijn geen vaste medewerkers in dienst welke overgenomen moeten worden. Verder werkt het bedrijf met oproepkrachten. Er is 1 meewerkende eigenaar.

Dit eetcafé is vrij van brouwerij- en leveranciersverplichtingen. De tap is in bruikleen. Verder zijn er geen leasecontracten anders van omschreven in de inventarislijst. De inventaris is in goede (gebruikte) staat.

Metrage/zitplaatsen
Restaurant: 100 m2 / 50 zitplaatsen
Terras: 6 m2 / 12 zitplaatsen
Kelder: 80 m2

Bijzonderheden
- Terras
- Speelplaats voor kinderen
- Prima omzet
- Escape room (verhuurd)

De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 65.000,--

De huurprijs bedraagt:
€ 2.000,-- per maand. BTW niet van toepassing. Voor het gebruik van de escape room voldoet de gebruiker / exploitant € 200,-- per maand aan huurder, plus 8% commissie over de omzet. Deze huurinkomsten kunnen van de bruto huur van € 2.000 worden afgetrokken, waardoor de netto huur € 1.800,-- bedraagt.

Neem ook een kijkje op de bedrijfspagina: http://cafedunordutrecht.nl/

Meer info: Horecamakelaar Joey Hehamahua, 06-11744732 of joey@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?