St. Janstraat 48-50
Terug naar overzicht

St. Janstraat 48-50, Uden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden in het centrum van Uden:

SCHITTEREND MULTIFUNCTIONEEL HORECABEDRIJF !


Restaurant Zinderend / Café Zinderend Bottels & Bites / Orangerie
Sint-Janstraat 48 en 50 - Van Coothstraat 67
Uden

Algemeen
Klaassen Horecamakelaardij heeft het voorrecht u aan te mogen bieden: Een prachtig multifunctioneel horecabedrijf in het centrum van Uden. Het object bestaat uit 3 onderdelen, als volgt:

- Restaurant Zinderend, een modern grill restaurant met een gezellige, warme en stoere uitstraling. In het restaurant zijn ca. 60 zitplaatsen. De inventaris is modern en alle materialen zijn van zeer hoge kwaliteit. Aan de voorzijde is een is een knus terras met ca. 25 zitplaatsen.

- Café Zinderend Bottles & Bites, een gezellig café met de gemoedelijke uitstraling van een stoere huiskamer. In dit café worden hoogwaardigere dranken geschonken en bourgondische hapjes geserveerd. In het café zijn ca. 50 zitplaatsen, aan de voorzijde is een klein terras. Het café beschikt over een eigen keuken, toilettengroep, een (vergader)zaal op de verdieping met ca. 25 zitplaatsen en een kelder.

- De Orangerie (optioneel), een unieke evenementenlocatie in het centrum van Uden. De Orangerie is bij velen bekend om zijn mooie, lichte en open karakter. De glazen bouw is geschikt voor een capaciteit tot 175 personen beschikt over een terras. Het betreft een volledig zelfstandige horecaruimte met eigen toilettengroep, terras en grote kelder. De Orangerie is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Uden.

Het horecabedrijf wordt in zijn geheel ter overname aangeboden, bespreekbaar is echter ook om het bedrijf over te nemen inclusief of exclusief de feestlocatie ‘De Orangerie’ .

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?