St. Janstraat 18
Terug naar overzicht

St. Janstraat 18, Uden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Restaurant D’n Heerboer
Sint Jansstraat 18
5401 BB Uden

Download de brochure voor aanvullende informatie.

Algemeen
In een prachtige karakteristieke boerderij in het bourgondische centrum van Uden is Restaurant D’n Heerboer gelegen. Restaurant D’n Heerboer is een buffetrestaurant waar men voor een schappelijk bedrag onbeperkt kan genieten van rijkelijk gevulde buffetten met gerechten uit nationale en internationale keuken. In het sfeervolle restaurant zijn ca. 160 zitplaatsen in ruime opstelling, op het terras zijn ca. 70 zitplaatsen. D’n Heerboer is tevens een gewilde locatie voor feesten, partijen en koffietafels. Het pand is zeer ruim van opzet en bevind zich in een zeer goede staat. Uden is een gemeente met regiofunctie (ca. 41.000 inwoners) met een verzorgingsgebied van ca. 130.000 mensen, gelegen aan de A50, uitstekend bereikbaar vanuit Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Kortom een restaurant in een prachtig pand, op een goede locatie en geschikt voor verschillende concepten.

Zitplaatsen
Restaurant Ca. 130 zitplaatsen
Kleine zaal/vergaderruimte Ca. 30 zitplaatsen
Zaal verdieping Ca. 50 zitplaatsen
Terras Ca. 70 zitplaatsen

Locatie
Het object is gevestigd in een karakteristieke boerderij in het centrum van Uden. In de directe omgeving zijn verschillende horecazaken en uitgaansgelegenheden gelegen. Naast het object is een goed bekendstaand hotel gevestigd welke geen diner verzorgt. Rondom het object zijn verschillende parkeergelegenheden. Uden is een gemeente met ca. 41.000 inwoners en staat bekend om het levendige winkelcentrum en gezellige uitgaansgebieden.

Indeling
Het betreft een vrijstaand horecapand met onzelfstandige woonruimte, oorspronkelijke een boerderij, gebouwd in deels 1 en deels 2 bouwlagen met zolder en deels onderkelderd alsmede ondergrond, erf, terrein en verdere onroerende voorzieningen. De opstallen hebben de navolgende indeling:

Begane grond
Entree, portaal, trapopgang, meterkast, garderobe, restaurantzaal met een capaciteit van ca. 160 zitplaatsen, een kleine zaal annex vergaderruimte met een capaciteit van ca. 30 zitplaatsen, speellokaal, toilettengroepen, doorloop, opslagruimte met koeling, opslagruimte dranken met witgoedaansluitingen, trap naar souterrain, keuken, spoelkeuken, diverse kleine ruimten waaronder een kantoor, personeelstoilet, bergruimte en trapopgang naar 1e verdieping, deels overkapt en geheel omsloten terras.

1e verdieping
Trapopgang, overloop, woonkamer, slaapkamer, bergkast, badkamer met ligbad en wastafel, grote bergruimte, ingebouwde kamers, toiletruimte, doorloop, buffet, kamers, trapopgang met traplift, goederenlift.

Zolder
Bereikbaar met vlizotrap, technische installatieruimte.

Souterrain
Trapopgang, opslagruimte (goederenlift en biljartlift buiten gebruik).


Nadere informatie: Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

Code: MIKL 3931
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?