Prior van Milstraat 107
Terug naar overzicht

Prior van Milstraat 107, Uden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Turn-key Restaurant Uden
Prior van Milstraat 107
5402 GR Uden

Algemeen
Gossimijne Uden is verhuisd, na 15 jaar zeer succesvolle exploitatiejaren op deze fantastische locatie die Klaassen Horecamakelaardij nu ter overname aanbiedt. De locatie is uitstekend, nagenoeg op de gezellige Markt van Uden. Dit turn-key horecabedrijf is geschikt voor diverse moderne horecaformules. Het restaurant beschikt over ca. 115 zitplaatsen, het terras op eigen terrein ca. 55 zitplaatsen.

De inrichting van het restaurant is sfeervol, neutraal en bruikbaar voor verschillende concepten. De keukeninventaris is zeer compleet en uitstekend onderhouden. Het restaurant beschikt ook over een aparte balie voor bezorging of afhaal.

Ter overname wordt aangeboden de complete bedrijfsinventaris, huurrechten met de huurdersbelangen.

Indeling
Het restaurant heeft twee ingangen, aan de Prior van Milstraat en aan de zijkant via het terras (afhaal!). In de verkoopruimte zijn verschillende gezellige zitjes gecreëerd, deze bieden plaats aan ca. 115 personen. Aan de achterzijde van de verkoopruimte zijn de bar, uitgiftebalie, keuken en de toiletten gelegen. De zeer ruime keuken is gesplitst in een spoelkeuken, warme keuken, opslag en koel-/vriescel. Achter de keuken bevindt zich een aanbouw met de tweede koel-/vriescelcombinatie gelegen, deze is niet in de prijs inbegrepen. Bevoorrading achterom mogelijk.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 115 zitplaatsen
Terras: Ca. 50 zitplaatsen

Oppervlakte
Totale oppervlakte: Ca. 265 m2

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van het bourgondische Uden, nagenoeg op de gezellige Markt. Uden is een gemeente met regiofunctie (ca. 41.000 inwoners) met een verzorgingsgebied van ca. 130.000 mensen, gelegen aan de A50, uitstekend bereikbaar vanuit Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Parkeren kan achter de zaak en op de nabij gelegen Nieuwe Markt.

Personeel
Niet van toepassing

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Bestemming
Horeca op begane grond

Woning
Er is geen woning in het gehuurde aanwezig.

Openingstijden
Door nieuwe exploitant nader vast te stellen binnen de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Uden.


Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl


Code: REDO 5610

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?