Marktstraat 53
Terug naar overzicht

Marktstraat 53, Uden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: 242 m2 horeca/winkelruimte plus 2 x 215 m2 kantoor

Naam : Voormalige vestiging Mc Donalds
Straat : Marktstraat 53 / 53-A / 53-B
Plaats : 5401 GG UDEN

Algemeen
In collegiale samenwerking met Van Lanen Woning- en Bedrijfsmakelaardij biedt Klaassen Horecamakelaardij BV dit object te koop aan.

Uden, Markstraat 53, 53A en 53B
Oppervlakte perceel: ca. 295 m2, verhuurbare oppervlakte begane grond: ca. 245 m2

Het betreft een aanbieding voor koop van het gehele registergoed, dus begane grond inclusief 1e en 2e verdieping met een vraagprijs van € 1.050.000,00 k.k.

Geïnteresseerden voor huur van uitsluitend de horecaruimte op de begane grond kunnen zich wenden tot Klaassen Horecamakelaardij BV, kantoor Vught, bedrijfsadviseur R. van Doorn 073-52161666 of 06-20002530. Huurprijs voor de begane grond bedraagt € 5.500,00 excl. btw. per maand, geen overnamesom inventaris/huurdersbelang.Omschrijving
In centrum en winkelstraat nabij Markt gelegen horecabedrijfsruimte op de begane grond met twee afzonderlijke kantooretages op de eerste en tweede verdieping.

De Marktstraat is de populairste winkelstraat van Uden, zeker het gedeelte waar deze locatie zich bevindt. Nagenoeg op de bruisende markt, waar vele events plaatsvinden en waar zich een verscheidenheid aan andere horecabedrijven bevinden. De Marktstraat zelf is hét winkelgebied van Uden, grote winkelketens zijn naar deze straat getrokken, vooral vanwege de aanwezigheid van de grootste Udense trekker: Hout-Brox, maar ook Hema, Blokker, en vele andere ketens zijn in deze straat gevestigd. Niet voor niets dat destijds Mc Donalds op deze locatie een vestiging opende, maar tijden en beleid veranderen, Mc Donalds opende onlangs een Mc Drive op het Food Court Uden aan de A50.

De bedrijfsruimte is nagenoeg horeca-klaar, alle installaties zijn achtergebleven, alsmede grote delen van het interieur, keurig ingerichte toiletgroepen en overige ruimtes. Aan de voorzijde is ruimte voor een terras, echter hier dient de toekomstige huurder zelf vergunning voor aan te vragen.

De horecaruimte is momenteel onderverdeeld in restaurant, toiletten, keuken, koel- en vriesruimte, kantine en kantoor. De ruimte is voorzien van meubilair, balie en vloer-, wand- en plafondafwerkingen. Tevens is de infrastructuur voor gas, elektra, water, verwarming en luchtbehandeling aanwezig. Bevoorrading is via de achterzijde mogelijk.

1e en 2e verdieping

Via de hoofdingang aan de Marktstraat bereikt u middels een glazen deur de entree/hal. De hal biedt plaats aan de meterkast, lift en trapopgang. Beide individuele kantooretages zijn voorzien van een kantoortuin, privékantoor, pantry en toiletten. De kantooretage op de eerste verdieping is aan de achterzijde uitgevoerd met een op het zuiden gesitueerde dakterras (circa 35 m2). Het dakterras is ook rechtstreeks via de achteringang te bereiken. De kantooretage op de eerste verdieping is thans verhuurd (kortlopende huurovereenkomst), in gebruik als Escape Room. Het bestemmingsplan voorziet niet in de transformatie van de verdiepingen tot woningen, echter in de directe omgeving heeft de gemeente Uden meegewerkt aan transformatie van gebruik van kantoor naar woningen, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan (o.a. vergoeding aan de gemeente om te kunnen voldoen aan de parkeernorm).
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?