Marktstraat 17b
Terug naar overzicht

Marktstraat 17b, Uden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur:
Marktstraat 17-B
5401 GE Uden

Algemeen
Op een geweldige locatie in het centrum van Uden bieden wij ca. 240 m2 horecaruimte aan t.b.v. ‘zachte horeca’, welke momenteel nagenoeg horeca-klaar is. Deze locatie is drie panden verwijderd van de absolute trekker van het Udense winkelcentrum: Hout-Brox. Uden heeft ca. 41.000 inwoners, echter het centrum dient een verzorgingsgebied van ca. 130.000 mensen. Er zijn mogelijkheden voor een terras met ca. 30 zitplaatsen. Deze voormalige lunchroom is vanwege omstandigheden momenteel gesloten, er is wel een basis-inventaris aanwezig, o.a. een volledig ingerichte keuken.

Indeling
Het voorste gedeelte van de bedrijfsruimte is gelijkvloers, het achterste gedeelte is een split-level. De grote ruimte is op deze wijze speels ingedeeld, wat de gezelligheid zeker ten goede komt. Er zijn ruimtes gecreëerd voor opslag, maar deze zijn op eenvoudige wijze opnieuw in te delen.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: ca. 240 m2 (split-level), zelf in te delen
Terras: ca. 40 m2 – ca. 30 zitplaatsen

Locatie
De Markstraat is de belangrijkste winkelstraat van Uden, grote ketens zijn uiteraard niet weg te denken uit deze straat. Belangrijkste trekker is Hout-Brox. Tegenover deze locatie is de laatste centrumontwikkeling te vinden in het centrum, na sluiting van V&D en La Place, is recent de vestiging van Cotton Club geopend. Nog belangrijker, hier is ook de ingang naar de grote parkeergarage (240 parkeerplaatsen, tarief € 1,00 per uur)

Installaties
Vetvangput
Afzuiginstallatie
Alarm
Airco/verwarming

Personeel
N.v.t.

Verplichtingen
N.v.t.

Woning
N.v.t.

Openingstijden
Momenteel is deze locatie gesloten


Huurovereenkomst
Met de nieuwe exploitant zal een nieuwe huurovereenkomst gesloten worden met de volgende voorwaarden:

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 42.000,00 per jaar excl. BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor Statistiek CBS

Huurperiode
De huurperiode bedraagt 5+5+5 jaar

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden (inclusief servicekosten en BTW)

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.Financiële informatie


Omzetindicatie: N.v.t.
Koopprijs inventaris: € 15.000,00 excl. BTW.
Huurprijs onroerend goed: € 3.500,00 per maand excl. BTW
Vraagprijs onroerend goed: Niet van toepassing


Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-20002530

REDO
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?