Handelslaan 3A
Terug naar overzicht

Handelslaan 3A, Uden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Cafetaria annex Eethuis met hoge omzet en ideale openingstijden te Uden

Algemeen
Op een bedrijventerrein van Uden is deze goedlopende cafetaria annex eethuis gelegen. De omzet is hoog te noemen, zeker gezien de ideale openingstijden van dit horecabedrijf. Niet alleen zaterdag, zondag en alle nationale feestdagen is deze zaak gesloten, maar ook met carnaval, bouwvak en tussen kerst en oud-en-nieuw is de zaak dicht!

Het betreft een modern en sfeervol ingerichte cafetaria annex eethuis, absoluut turn-key en vanwege de recente verbouwing ook geheel up-to-date. Alle apparatuur is nog geen jaar geleden geheel vervangen, m.u.v. de bakwand, deze functioneert nog prima. Ook de inrichting is nieuw, bijzonder sfeervol en geheel van deze tijd.

De ligging van dit eethuis is uitstekend voor de doelgroep, voornamelijk zakelijk vanwege de grote bedrijvigheid in de directe omgeving. Naast de vele vaste klanten op locatie, heeft deze zaak ook veel vaste bezorgklanten voor lunch, alsmede overwerk tegen sluitingstijd. De inventaris is zo goed als nieuw en daardoor betreft het een volledig turn-key bedrijf.

Indeling
De cafetaria/eethuis bestaat uit een grote verkoopruimte met ruime balie en ca. 30 zitplaatsen verdeel over verschillende zitjes. De inrichting is nieuw, zowel interieur als apparatuur, m.u.v. de grote bakwand. Aan de achterzijde bevindt zich een voorbereidingskeuken en opslagruimte met koelcel, alsmede de nieuw ingerichte, gescheiden (D/H) toiletgroepen. Aan de voorzijde bevindt zich een zonnig terras met ca. 24 zitplaatsen

Zitplaatsen
Verkoopruimte: ca. 30 zitplaatsen
Terras: ca. 24 zitplaatsen

Oppervlakte
Ca. 100 m2

Locatie
Het object is gelegen op het industrieterrein van Uden. In de directe omgeving vindt men een verscheiden aanbod aan verschillende berdrijven en kantoren. Door de ligging is de cafetaria/eethuis een populaire lunchlocatie en heeft het een vaste klantenkring en verzorgt dit eethuis bij vele bedrijven catering.

Installaties
Vetvangput
Afzuiginstallatie
Alarmsysteem

Personeel
7 personeelsleden, zowel voor onbepaalde tijd als bepaalde tijd (overzicht op aanvraag).

Verplichtingen
Er rusten enkele verplichtingen op het pand

Woning
Er is geen woning in/bij het gehuurde aanwezig

Openingstijden
Maandag tot en met Vrijdag: Geopend van 09:00 tot 19:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Nadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-200 025 30

Code: REDO 5593
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?