Galerij 19
Terug naar overzicht

Galerij 19, Uden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Lunchcorner Carillon is gelegen op een geweldige locatie in het gezellige winkelcentrum van Uden. Het hoekpand ligt op het drukste punt van de Galerij, nabij de Passage en aan de toeloop naar (parkeergarage) Brabantplein. Rondom het pand volop mogelijkheden voor terras, waar altijd een zonnig plekje te vinden is.

De ingang van de zaak bevindt zich op de hoek, gasten hebben zodoende bij binnenkomst direct een goed overzicht op de gehele lunchroom. De verkoopruimte is speels ingedeeld met een gedeeltelijke verhoging, deels tafels met stoelen, deels met comfortabele bankjes. Achterin de zaak zijn de ruimtes voor productie van koffie en overige dranken, helemaal achterin keuken en spoelkeuken met opslag. Uiteraard zijn er gescheiden toiletgroepen aanwezig.

De huidige eigenaar exploiteert de zaak al zo’n 40 jaar met succes, maar de tijd is nu aangebroken om deze geweldige locatie over te dragen aan een jongere generatie. Dit mag gerust een geweldige kans genoemd worden, want de exploitatie wordt aangeboden inclusief het registergoed, en dan ook nog voor een zeer schappelijke prijs.

Info: Bedrijfsadviseur R. van Doorn - 06-20002530

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?