Goirkestraat 46
Terug naar overzicht

Goirkestraat 46, Tilburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Omschrijving
Deel deze pagina

Vastgoed horecaruimte plus woonruimte, gelegen aan de Goirkestraat 46 te Tilburg, te koop aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij. Het betreft een beleggingspand.

Gemeente Tilburg
Tilburg is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. De gemeente had op 1 januari 2019 2175.268 inwoners en was daarmee in inwonertal de zevende gemeente van Nederland(bron: 01-01-2019, CBS)

Locatie
Het pand is gelegen aan de Goirkestraat, een statige boomrijke laan in de wijk “Goirke”. Gelegen ten noordoosten van het centrum van Tilburg. De Goirkestraat is een vooroorlogse straat met monumentale panden en verschillende musea, waaronder het Textielmuseum en museum “De Pont” voor moderne kunst. Zowel de ringbanen als het stadscentrum zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Pand
Het betreffende hoekpand is van voor de oorlog. en heeft nog mooie authentieke elementen.
Het pand is afgelopen jaar gerenoveerd en geschilderd.
- Begane grond hier bevindt zich afhaal/wachtruimte met balie en open keuken. Daarachter is er een productie/spoelkeuken en opslagruimte met toilet en ingang tot de kleine kelder. Aan zijkant is er een mooie authentieke trap naar de eerste verdieping.
- Op de tussenverdieping , keuken en badkamer.
- Eerste verdieping. Royale woonkamer en grote slaapkamer.
- Tweede verdieping 3 slaapkamers.

Huidige Huurder
Per september 2018 is er een nieuwe huurovereenkomst met het Chinese afhaalrestaurant China Fan van 5+5 jaar. . Het restaurant is alle dagen van de week, behalve de maandag, geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Kadastrale aanduiding
Tilburg N 17430

Grootte
165 m²

Huurinkomsten
€ 2.000,- per maand.

Vraagprijs Vastgoed
€ 275.000,- K.K.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?