Spoorstraat 3
Terug naar overzicht

Spoorstraat 3, Tienray

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt het volgende eetcafé/cafetaria ter overname aan:

Eetcafé/cafetaria 'Het Pleintje' in het door veel fietstoeristen bezochte Tienray in het prachtige Noord-Limburg is een compleet horecabedrijf met vele mogelijkheden voor jonge, enthousiaste horecaondernemers. Het eetcafé aan de voorzijde, wat aansluit op het naastgelegen cafetaria, beschikt ook nog over een aparte ruime zaal aan de achterzijde. Deze ruimte van ongeveer 100m2 is ideaal voor besloten feesten en partijen, vergaderingen of uitbreiding van het restaurant-eetcafé. Door omstandigheden hebben de huidige eigenaars besloten om dit bedrijf tegen zeer gunstige voorwaarden te verkopen.

Sinds begin mei 2018 is naast eetcafé/cafetaria Het Pleintje de nieuwe ijssalon van Clevers gevestigd. Deze ijssalon in uitermate beroemd in de omgeving en serveert volgens velen de lekkerste ijsproducten. De buurman heeft een aanzuigende werking op het bezoekersaantal van Het Pleintje; de omzet is al gestegen en de eigenaar voorziet zeker een verdere stijging op termijn. De samenwerking tussen partijen is ook uitstekend!

De inventaris is meer dan compleet en heeft bijvoorbeeld een nieuwe bakwand en softijsmachine. Sinds het voorjaar van 2018 zijn daaraan toegevoegd een nieuwe koffiemachine, deels nieuw terrasmeubilair, nieuwe bloembakken en 4 nieuwe parasols.

De bovengelegen, ruime woning met 3 slaapkamers is eventueel beschikbaar, momenteel is deze verhuurd, de opzegtermijn is 3 maanden. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich aan de straat een prachtig terras met ± 80 zitplaatsen.

Voor info: horecamakelaar Eric Blokland, 0653802081.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris/goodwill : € 50.000,--
Huurprijs: € 3.200,-- per maand, excl. b.t.w. (eetcafé - cafetaria - en woning!)
De woning vertegenwoordigt een verhuurwaarde van € 750,--.
Het pand is eventueel te koop.

De eigenaar ontvangt graag een goed voorstel.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?