Frederik van Eedenstraat 2
Terug naar overzicht

Frederik van Eedenstraat 2, Terneuzen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT TERNEUZEN
FREDERIK VAN EEDENSTRAAT2, 4532 ET TERNEUZEN

In het Bourgondische Terneuzen, ligt net buiten het centrum van Terneuzen een restaurant waar diverse concepten mogelijk zijn. Grote gezelschappen kunnen veelvuldig gebruik maken van de goede bereikbaarheid, voldoende parkeerplaatsen en het mooie uitzicht over het park en de vijver.

Mooie frisse uitstraling met moderne look.
Gratis parkeren naast het restaurant
Gemeente met 50.000 inwoners!!!
Geschikt voor grotere partijen

De zaak is op te splitsen in 2 ruimten middels een geluidsdichte schuif- draaiwand. De totale vvo meet circa 184 m2. Iedere ruimte is voorzien van een toiletgroep. Er staat een ruime bar, een grote grill met afzuiging en aan 2 zijden is het mooie terras gelegen. Het terras kijkt uit over een prachtige vijver. De keuken is voorzien van goede, professionele apparatuur van de juiste merken. Alle voorzieningen zijn aanwezig om grote groepen in korte tijd te bedienen. De kantoorruimte heeft een internetaansluiting en hier is de privé toiletruimte en douche. Achter het pand is een ruime opslag met binnenplaats voor containers en verdere opslag. Dit bedrijf kan op vele manieren worden geëxploiteerd. Het betreft hier een vrijstaand pand met voldoende parkeerruimte.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bart Brinkman: 06-53960241 of b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?