Partida Bichauca  196
Terug naar overzicht

Partida Bichauca 196, Tarbena Alicante

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Op een relaxen wijze onder de zon op een topplek horeca bedrijven? Dan ligt hier uw kans

In het hart van de provincie Alicante, 20 kilometer boven Altea, en genesteld in de bergen ligt Tàrbena. Een klein dorpje met kronkelende smalle straatjes, vergezichten en een aantal natuurlijke waterbronnen. Tàrbena wordt omringd door amandelboomgaarden en er heerst een rustige authentieke Spaanse sfeer.
Buiten dit dorp zonder zichtbare buren ligt Can Sueño een fantatisch restaurant van een energiek Nederlands echtpaar. In 14 jaar tijd hebben ze hier een prettige plek gecreeerd van een hoogstaand nivo.
Het restaurant serveert enkel op reservering een vaste lunch voor een international publiek. Veel Nederlanders, Engelsen, Duitsers en Noren behoren tot hun vaste gasten.

De sfeer die dit restaurant en de omgeving uitstraalt is werkelijk uniek te noemen.

Het grote perceel, 2.6 ha, met een eigen toegangsweg . Hierop staat het grote huis 200m2 met op de etage een suite van 32m2. Er staat nog een extra huis de Cabana van 65m2 met twee slaapkamers. Verder zijn er grote terrassen en een zwembad. Op het terrain liggen ook nog twee ruines waarvan met nog een Bed en Breakfast kan maken

In het restaurant heeft men plaats voor 40 personen. Buiten op de terrassen kunnen natuurlijk meerdere gasten plaatsnemen.

Al bij al een instapklaar bedrijf met top ambiance en inrichting met al Jaren een vaste omzet die overdag gehaald wordt.

Voor info Horecamakelaar Berrie van Hoof 06-20004868
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?