Markt 1
Terug naar overzicht

Markt 1, Swalmen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ROBO 3112
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Dit bedrijf is prachtig gelegen in het historische centrum van Swalmen te midden van prachtige natuur met fiets- en wandelpaden (het Pieterpad), campings, watersportrecreatie en andere toeristische trekpleisters.

Het monumentale pand is een echte eyecatcher en biedt vele mogelijkheden. In het voormalig gemeentehuis is een mooi horecabedrijf gesitueerd.

De raadszaal (1e etage) doet nog steeds dienst al officiële trouwlocatie.

Het eetcafé is bekend om zijn goede kwaliteit keuken en kan zich verheugen op veel vaste gasten die regelmatig terugkeren. Verder heeft het bedrijf een grote zaal waar regelmatig feesten en partijen worden gehouden. Tevens worden er door het hele jaar evenementen georganiseerd.

Door de centrale ligging van het bedrijf binnen Swalmen heeft dit een grote regio functie (carnaval) en weten vele verenigingen het bedrijf te vinden. Tevens heeft de lokale Harmonie zijn eigen thuishonk in het souterrain waar ze wekelijks repeteren.

Verder is er in de kelder een prachtige mise en place keuken die veel wordt gebruikt voor catering, voorbereiding die op locatie wordt verzorgd (van klein tot grote catering) en waar een aanzienlijk gedeelte van de omzet wordt gegenereerd.

Het bedrijf is instapklaar en voor een juiste ondernemer is dit een unieke kans.

Vraagprijs goodwill en inventaris: Op Aanvraag
Huurprijs onroerend goed: Op Aanvraag


Horecamakelaar Limburg
Eric Blokland, 0653802081
e.blokland@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?