Voorstraat 11
Terug naar overzicht

Voorstraat 11, Spijkenisse

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - Feestcafé - 17.008

Klaassen Horecamakelaardij B.V. mag u de exploitatie van een zeer populair feest café Cardan aan de Voorstraat, in Spijkenisse te koop aanbieden. Cardan heeft een vloeroppervlakte van circa 345 m². Dit feestcafé wordt ook wel de gezelligste zaak van “het dorp” genoemd. Een aangename en ongedwongen plek voor iedereen tussen de “18 en 88“ jaar waar een DJ draait en live muziek wordt verzorgd.

Momenteel is Cardan op vrijdag en zaterdag geopend tot 04.00 uur. Er is een grote keuze in bieren van de tap! Ook heeft dit bedrijf een sfeervolle rookruimte en is ook ideaal voor besloten feesten en partijen!

Parkeren kan op loopafstand. Er zijn verplichtingen naar de brouwerij (pandeigenaar) en formeel zijn er geen arbeidscontracten.

Wilt u dit bedrijf overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill : € 395.000
Huurprijs incl. huurkorting : € 4.748 per maand excl. BTW
Omzetindicatie 2015 : Op aanvraag

TREFWOORDEN:
- Populair gezellig feestcafé, Spijkenisse
- Dorp, feest, café
- ongedwongen plek, DJ, live muziek
- Code: PEKL 17008
- Cardan

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?