van den Elsenstraat 23
Terug naar overzicht

van den Elsenstraat 23, Son en Breugel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop / Ter overname aangeboden:
Restaurant De Gertruda Hoeve
Son en Breugel

Algemeen
In de rustieke dorpskern van het Brabantse Breugel is de Gertruda Hoeve gelegen. Deze langgevelboerderij uit 1670 is het smaakvolle decor van het gelijknamige zeer uitnodigende restaurant. Binnen de eeuwenoude muren van de Gertruda Hoeve herinneren tal van oude elementen aan de tijden van weleer. Een schitterend, ruim en warm interieur met vele authentieke eyecatchers die smaakvol zijn gecombineerd met moderne ingrediƫnten, zoals de gezellige bar en de serre van ca. 32 m2 met een prachtig uitzicht op het mooi aangelegde terras waar het bij goed weer heerlijk toeven is. De keuken is zeer uitgebreid en voorzien van alle moderne apparatuur om smakelijk te koken met veel streekspecialiteiten. Het mooi aangelegde parkeerterrein is ruim van opzet en biedt plaats aan vele gasten. Het aangeboden betreft het onroerend goed, inventaris, goodwill en een (bedrijfsgebonden)bouwkavel.

Het pand leent zich uitstekend voor verschillende horeca concepten.

Indeling
Entree via de parkeerplaats aan de achterkant van het terras (hier bevindt zich tevens het terras). Via een afgesloten portaal (garderobe) komt men rechts in de serre. Recht door via het portaal bij de bar met rechts het restaurant, links de zithoek met daarachter de keuken en opslagruimte. En daarachter de onzelfstandige bedrijfswoning (kan ook gebruikt worden als horecaruimte). Bij de entree aan de voorzijde bevindt zich een portaal met gescheiden dames- en herentoiletgroep.

Locatie
Het vrijstaande pand is gelegen aan een doorgaande weg. Rechts en tegenover het pand bevinden zich woonhuizen en links van het pand bevindt zich een garagebedrijf. Son en Breugel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente bestaat uit de kerkdorpen Son en Breugel die op korte afstand tegenover elkaar aan de Dommel liggen. De gemeente telt ca. 16.400 inwoners.

Capaciteit
Restaurant: ca. 50 personen
Serre: ca. 25 personen
Zaal: ca. 25 personen of woongedeelte/kantoor
Zithoek: ca. 10 personen
Bar: ca. 16 personen
Terras: ca. 50 personen

Volgens de vergunning maximaal 194 personen binnen en 40 personen op het terras.

Oppervlakte
Restaurant: ca. 142 m2
Serre: ca. 32 m2
Keuken: ca. 50 m2
Wijnkelder: ca. 12 m2

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Installaties
Krachtstroom: Ja
Vetafscheider: Ja

Personeel
Er behoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Brouwerij: N.v.t.
Speelautomaten: N.v.t.
Leveranciersverplichting: N.v.t.
Leasecontracten: N.v.t.

Woning
Er is een onzelfstandige woonruimte aanwezig, voorzien van een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Er is geen keuken aanwezig. De woning kan ook gebruikt worden als horecaruimte.

Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl

Code: ADJA 2281
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?