Markt 2
Terug naar overzicht

Markt 2, Son en Breugel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Het Raadhuis
Markt 2
Son en Breugel


Algemeen
Op de beste locatie van Son en Breugel, aan de Markt, is dit unieke horecabedrijf gelegen. Het horecabedrijf is gevestigd in een uniek karakteristiek pand met zeer groot terras. Op dit moment is het een Feestcafé waar het gezellig is tot in de late uurtjes, echter is er ook een hele inrichting en keuken aanwezig om van dit café een prachtig eetcafé te maken. Door verruiming van de huidige openingstijden en het verkopen van food is er potentie om de omzet flink te verhogen.

Een unieke kans om op de beste locatie van Son en Breugel een prachtig (eet)café te beginnen.

Indeling
De verkoopruimte van het object bestaat uit een grote open ruimte met bar en dj-booth. Aan deze ruimte zijn tevens de gescheiden dames en heren toiletten en de garderobe gevestigd. Achter de verkoopruimte bevindt zich de ruime bijkeuken met wasstraat en opslag en de recent ingerichte keuken. Aan de achterzijde van het gehuurde is een binnenplaats en zeer ruime opslagruimte. Aan de voorzijde van het gehuurde bevindt zicht het grote terras van ca. 160 m2 met unieke buitenbar. Op de verdieping van het gehuurde bevindt zich een ruime woning met separate opgang. Aan de zijkant van het gehuurde is een aparte ruimte met aparte ingang welke wordt onderverhuurd aan de plaatselijke krant.

Zitplaatsen
Als Feestcafé zijn er ca. 120 staanplaatsen binnen.
Als Eetcafé zijn er ca. 60 zitplaatsen te creëren.
Terras: ca. 100 zitplaatsen

Locatie
Het raadhuis is gelegen op een toplocatie aan de Markt in Son en Breugel. Son en Breugel is een gemeente en woonplaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch. De gemeente bestaat uit de kerkdorpen Son en Breugel die op korte afstand tegenover elkaar aan de Dommel liggen. De gemeente telt ca. 16.700 inwoners.

Installaties
Camerasysteem met 16 camera’s
Beveiligingssysteem met magneetstrips en handmelders
Luchtbehandeling: Ja
Vetvangput: Nee


Huurovereenkomst
Uit hoofde van de huurovereenkomst is Bavaria hoofdhuurder van het gehuurde. De huurovereenkomst betreft een casco-huurovereenkomst. Voorzieningen zoals elektra, de overkapping, de buitenbar en het garderobegebouwtje zijn door de huidige huurder aangebracht, deze voorzieningen vallen onder de ter overname aangeboden inventaris. In het gehuurde bevindt zich op de bovenverdieping een woning met separate opgang. Een afgesloten gedeelte van het gehuurde wordt door de huidige exploitant onderverhuurd aan de plaatselijke krant, hier staat een maandelijkse huuropbrengst inclusief vaste lasten tegenover van ca. €650,- onbelast.

Personeel
Niet van toepassing

Verplichtingen
Brouwerij: Bavaria is hoofdhuurder van het gehuurde. Verder gebruikelijke bruikleengoederen van Bavaria. (biertechnisch gedeelte en barkoelingen)
Speelautomaten: Amigo, een 3-jarige overeenkomst
Muziekinstallatie: Leasecontract

Woning
In het gehuurde bevindt zich op de bovenverdieping een woning met separate opgang.

Openingstijden
Maandag t/m Woensdag: Gesloten
Donderdag: Geopend van 20:00 tot 01:00
Vrijdag: Geopend van 20:00 tot 02:30
Zaterdag: Geopend van 20:00 tot 02:30
Zondag: Geopend van 20:00 tot 01:00


Download de brochure voor aanvullende informatie en uitleg over de huurprijs.


Voor nadere informatie:

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl

of

Horecamakelaar Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl


Code: ADJA 2295
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?