Nieuwstraat 51
Terug naar overzicht

Nieuwstraat 51, Sluis

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
REGGYS BROODJES & LUNCH
Nieuwstraat 51 in Sluis

Zeeland telt enkele toeristische locaties waar iedereen gevestigd wil zijn. Het vestingstadje Sluis is er daar zeker eentje van. Sluis geniet van oudsher een enorme populariteit bij onze Belgische buren. Hier is het 7 dagen per week een komen en gaan van Belgen die het Bourgondische leven op waarde weten te schatten. De winkels en de horeca varen hier wel bij. Ruim 5,5 miljoen bezoekers besteden jaarlijks bijna 239 miljoen Euro in de gemeente sluis!
Bij 1 van de toegangen van het autoluwe centrum is het eerste pand met terras daar waar Reggy’s is gevestigd. Deze lunchroom biedt Klaassen Horecamakelaardij te koop aan.

Perfecte ligging bij binnenkomst sluis.
Leuke samenwerking in combinatie met een klein winkelcentrum
Mooie omzet met goed aantoonbaar rendement.
Leuke combi met detailhandel


Reggy’s bestaat uit 2 delen in 2 verschillende ruimten waarbij de huurcontracten wel gelijk lopen. Het horecadeel is voorzien van verkoopruimten, keuken, bar en toiletten. De winkelruimte heeft 2 aparte ingangen waarvan 1 in het winkelcentrum en 1 aan de straatkant. De huidige horecaexploitanten verhuren de winkel. De luchtzuivering, elektra en overige voorzieningen worden gedeeld, de kosten hiervan zijn in de huur verdisconteert.

Er dient bij een overname met enkele zaken rekening te worden gehouden. Verkopers zijn in de gelukkige omstandigheid dat er een kok in vaste dienst is. Dat deze kan worden overgenomen is in deze tijd zeer positief te noemen. Er is een bruikleenovereenkomst met Inbev Brouwerijen maar geen langdurig contract. Wel is er bij deze overname rekening gehouden met een afnameverplichting met de koffieleverancier. Meer info hieromtrent kunt u bij ons opvragen.

www.reggys.nl


Regiomanager Zeeland Bart Brinkman

Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?