Kerkbuurt 87
Terug naar overzicht

Kerkbuurt 87, Sliedrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
De Brijhapper te Sliedrecht ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Horecabedrijf De Brijhapper is gelegen aan de Kerkbuurt, dé winkelstraat van Sliedrecht. Van oudsher is dit horecabedrijf een café/ bar/ eetgelegenheid én al jaren een begrip in de omgeving. Recent heeft de pandeigenaar het pand geheel onderhanden genomen. Zo zijn de CV ketel en het schoorsteenkanaal vervangen. De dakkapel aan de voorzijde van het pand is vervangen .

De Brijhapper biedt heel veel mogelijkheden voor ondernemers die een locatie zoeken waar men zelf kan investeren, de huidige eigenaar biedt de exploitatie te koop aan omdat de vorige exploitant z'n geluk elders is gaan zoeken. Het vastgoed wordt te alleen te koop aangeboden. In verband met afspraken met de buren, zijn niet alle vormen van horeca toegestaan en is het een en ander notarieel vastgelegd.

Het pand bestaat uit twee verdiepingen die verbonden zijn met een spiltrap. Op de begane grond direct aan de Kerkbuurt een grote openslaande pui van ca. 5 meter. Het terras biedt plaats aan ca. 16 gasten. Direct achter het terras vind u het eetcafé met 28 stoelen, de keuken en de toiletgroepen. Op de beneden etage, die een eigen ingang heeft vindt u een bar met 30 zitplaatsen. Achter de bar beneden is een ruime opslagruimte. Op de zolderetage is nog meer opslagruimte. De Gemeente Sliedrecht telt ongeveer 25.000 inwoners en heeft een levendige middenstand.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:
Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl


KENMERKEN:
- Vraagprijs Inventaris / goodwill: € 10.000
- Vraagprijs Vastgoed: € 179.000 k.k.
TREFWOORDEN:
- De Brijhapper, Sliedrecht
- Eetcafé, café, bar, cafetaria, lunchroom, restaurant
- Centrum, A1 locatie, winkelstraat, winkelcentrum, woonwijk
- Keuze van type horeca zelf te bepalen
- Vastgoed kopen of huren
- Code: PEKL 16032 / 16036
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?