Kerkbuurt 43b
Terug naar overzicht

Kerkbuurt 43b, Sliedrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Brasserie de Dijk ter overname aangeboden!

Gelegen in het centrum van Sliedrecht, met een ruim terras. Deze locatie biedt vele mogelijkheden voor de volgende ondernemer!

Situering
Brasserie de Dijk is gevestigd in het centrum van Sliedrecht, in een (horeca)bedrijfspand op de hoek van een winkelcentrum. Het centrum van Sliedrecht heeft veel variatie in winkels, woningen en horeca.

Sliedrecht is een plaats en gemeente in de provincie Zuid-Holland. De snelweg A15 loopt door Sliedrecht, wat het gemakkelijk maakt voor bewoners uit regio Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem om naar Sliedrecht te komen. De reistijd vanuit deze regio's is ongeveer 20 minuten. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in het centrum van Sliedrecht, waardoor de binnenstad gemakkelijk is te bereiken.

Profilering
Brasserie de Dijk is al ruim 24 jaar één van de bekendste ontmoetingsplaatsen in het centrum van Sliedrecht. Naast lunchen kan de gast er een kopje koffie drinken, borrelen en loungen. Doordat de brasserie is gelegen in het winkelcentra van Sliedrecht heeft de Dijk veel passanten. Op een zonnige dag kan de gast gemakkelijk plaatsnemen op het terras.

De specialiteiten van brasserie de Dijk zijn het verzorgen van buffetten, waaronder salade, hapjes en barbecue buffetten. De brasserie biedt ook de mogelijkheid voor mensen om er hun bruiloft te vieren en feesten en partijen te geven.

Indeling: Bekijk de video bovenaan de pagina.

Bedrijfsruimte: 120 m2

Terras: circa 70 m2

Kelder: 35 m2

Serre (in aanbouw): 70 m2

Zie de brochure voor meer informatie!

Vraagprijs bedrijfsexploitatie €295.000,-

Huurprijs €3.500,- p.m. excl. BTW (ingroei bespreekbaar)

Voor meer info:
Peter Klaassen, 06-53148902 of p.klaassen@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.

https://brasseriededijk.nl/
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?