Raadhuisplein 9
Terug naar overzicht

Raadhuisplein 9, Sint Odilienberg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Vastgoedmakelaardij biedt zowel de exploitatie als het vastgoed van café Smeets te Sint Odiliënberg te koop aan.

Het statige pand bevindt zich in het centrum van Sint Odiliënberg, een prachtig Limburgs dorp gelegen in het Roerdal, op nog geen 100m van de beroemde basiliek van de H.H. Wiro, Plechelmus en Otgerus.
Het is een authentiek café, voorzien van de beroemde bar, voldoende zitgelegenheid, een darthoek, biljart en een rookruimte. Een ruime keuken voorzien van diverse apparatuur is gelegen aan de achterzijde, evenals de opslagruimte en de toiletgroep.

Aan de voorzijde van het pand, aan de straatzijde onder een prachtige boom, biedt een ruim terras plaats aan 60 gasten.

Het pand beschikt op de 1e verdieping over een woning (voorzien van een separate entree) en een vergaderzaal/feestzaal van ongeveer 60m2.
De 2e verdieping bestaat uit een zeer ruime zolder, zie enerzijds kan worden gebruikt als opslagruimte, anderzijds als uitbreiding van de ondergelegen woonruimte.

Het vrijstaande pand staat op een perceel van totaal 1109m2. De tuin achter het object is riant!

Het object (herbouwd in 1995) kan uiteraard zoals nu worden gebruikt als café met bovenwoning, maar een ontwikkelaar kan ook kiezen om het geheel te transformeren tot appartementengebouw, kantoor met bovengelegen woningen of kiezen voor een functie op het gebied van zorg of een andere maatschappelijke dienstverlening.

Vraagprijs vastgoed: € 495.000,-- k.k.
Aanvaarding in overleg.
Het pand wordt verkocht inclusief alle inventaris en naam t.b.v. de café-bedrijfsvoering.

Alle overige informatie is beschikbaar via bedrijfsadviseur Eric Blokland van Klaassen Vastgoedmakelaardij, via 0653802081 of e.blokland@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?