Hoofdweg 126
Terug naar overzicht

Hoofdweg 126, Siddeburen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: Horecapand met Cafetaria, restaurant en zaal (inclusief woning).

Deze uitgebreide horecazaak voorziet in alle voorzieningen van Siddeburen. Het omvat een cafetaria, restaurant, grote zaal en bovenwoning in hartje Siddeburen. Zowel cafetaria, restaurant en zaal zijn via de voorkant allemaal separaat te bereiken.

Cafetaria:
De cafetaria met ruim terras beschikt over alle benodigde apparatuur om snel en efficiënt alle bestellingen weg te werken. Zomers kun je plaats nemen op het ruime terras. Voornamelijk wordt de cafetaria gebruikt voor afhaal.

Restaurant:
Het restaurant, momenteel saté-huis genoemd, bevindt zich naast de cafetaria en is via de voorkant rechtstreeks te bereiken. Het restaurant beschikt over een aparte ruime keuken met ook hierin alle benodigde apparatuur dat goed is onderhouden. Hierdoor kun je in de topdrukte zowel in het restaurant als in de cafetaria lekker opschieten.
Het restaurant beschikt over ongeveer 40 zitplaatsen en nog eens 20 zitplaatsen op het terras.

Saté-huis:
Het restaurant staat in de wijde omgeving goed bekend als saté-huis. Er worden verschillende soorten overheerlijke saté geserveerd.

Zaal:
De sfeervol ingerichte zaal biedt ruimte aan totaal 190 personen en wordt gebruikt voor feesten, thema-avonden, bruiloften en door diverse verenigingen. Hierdoor heeft de vier Jaargetijden een belangrijke, prominente rol in Siddeburen.

Bovenwoning:
De zeer ruime bovenwoning is te bereiken via een aparte ingang en is zeer goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. Naast de keuken, kamer, badkamer met douche heeft het ook nog eens de beschikking over 5 slaapkamers. Er bestaat een mogelijkheid om hier een B&B van te maken. De woning wordt leeg opgeleverd.

Parkeren:
Parkeren kan direct voor de zaak op de openbare weg en naast het bedrijf zijn ook nog eens voldoende vrije parkeermogelijkheden.

Locatie:
De vier Jaargetijden ligt in hartje Siddeburen. Siddeburen is de grootste plaats die valt onder de gemeente Slochteren en telt +/- 3.000 inwoners. Ook heeft Siddeburen een uitgebreid verenigingsleven en worden er vele evenementen georganiseerd.
De gemeente Slochteren heeft +/- 15.700 inwoners.

Reden verkoop:
Na ruim 22 jaar is het huidige ondernemersechtpaar genoodzaakt om door gezondheidsproblemen en het bereiken van pensioengerechtigde leeftijd, dit uitgebreid bedrijf te verkopen.

Het bedrijf is zeer zeker een bezichtiging waard en biedt verschillende mogelijkheden voor de volgende ondernemer.

Code: JAEL 2512 de vier jaargetijden

Voor meer informatie, of het aanvragen van een bezichtiging, kunt u contact opnemen met de Horeca-adviseurs van Klaassen Horecamakelaardij,
dhr. Jan Elslo
06-129 39 189
j.elslo@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?