Graafstraat 18
Terug naar overzicht

Graafstraat 18, Schin op Geul

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Café met zaaltje en B&B ’t Graefke is bijna 50 jaar in familiebezit.

Het object word te koop aangeboden vanwege de naderende pensioengerechtigde leeftijd van het ondernemersechtpaar.

Café ’t Graefke is een typisch bruin café met clubs (vergaderingen/ darten/tafelvoetballen) die hier al jarenlang een gezellige thuishaven vinden.

Het café is een begrip in Schin op Geul en omstreken maar ook zeker bekend bij de vele wandelaars, fietsers en toeristen die dit pittoreske dorp regelmatig aandoen.

’t Graefke is uniek gelegen in het Geuldal, onderdeel van het mooie Limburgse Heuvelland. Aan de oever van de Geul (het snelst stromende riviertje van Nederland) met uitzicht op de Keutenberg (bekend van de Amstel Goldrace), de Sousberg en het Gerendal, het Sint Jansbos en Kasteel Genhoes in Oud-Valkenburg.

Het pand bestaat uit een café gedeelte met een authentieke bar en een unieke open haard partij. Aangrenzend aan het café is er een zaaltje (vergaderingen). Dit zaaltje heeft een aparte ingang.

Er is een café keuken van waaruit koffie/thee, Limburgse vlaai, de huis gemaakte soepen, lunchgerechten, broodjes, salades en diverse kaas- worstplankjes worden geserveerd. De café keuken is eenvoudig aan te passen tot een restaurant keuken.

Het café omvormen tot een Brasserie c.q. dag-exploitatie of een bescheiden restaurant behoort zeker tot de mogelijkheden.

Aan de voorzijde van het café bevindt zich een op het zuiden gelegen terras welk plaats biedt aan 20 personen. Het tweede ook op het zuiden gelegen terras bevindt zich aan de oever van de Geul en biedt tevens plaats aan 20 personen.

Aan de overzijde van het café zijn voldoende privé parkeerplaatsen.

Er is een zeer ruime woning aanwezig met een royale woonkamer welke beschikt over een fraaie inbouwhaard. De woonkamer is in 2014 totaal gerenoveerd. Er is een eigen keuken met aangrenzend een zeer mooi privé terras met uitzicht op de Geul. Badkamer met douche en met ruimte voor de was-droog combinatie. Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een prachtig balkon.

Bij de privé woning is een garage aanwezig alsmede een aparte fietsstalling c.q. opbergruimte.

Het appartement is in 2015 totaal gerenoveerd en wordt momenteel frequent verhuurd aan B&B gasten. Het appartement beschikt over een eigen ingang en ligt op de eerste en tweede verdieping. Er is de beschikking over een royale woonkamer met open keuken en badkamer op de eerste verdieping en een slaapkamer op de tweede verdieping.

Café ’t Graefke ligt aan diverse wandel- en fiets routes. Een wandeling langs de Geul naar Valkenburg aan de Geul bedraagt ongeveer 30 minuten.

Schin op Geul beschikt over een treinstation op loopafstand van café ’t Graefke met verbindingen naar Heerlen/Aken en naar Maastricht.

Tevens is het trein station van Schin op Geul een opstapplaats voor de ZLSM (Zuid Limburgse Stoomtrein Maatschappij). Een nostalgische treinreis met meerdere opstapplaatsen in het Heuvelland.

Op de provinciale weg, ook op loopafstand van café ’t Graefke, zijn diverse opstapplaatsen met bus verbindingen binnen de regio.

Brochure vrijblijvend op aanvraag.

Prijs onroerend goed, inventaris & exploitatie opgenomen in brochure.

Info: Marc Vaassen 0653935074 m.vaassen@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?