Markt 14
Terug naar overzicht

Markt 14, Schijndel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Naam : Cafetaria Kerkzicht
Straat : Markt 14
Plaats : 5482 NE - SCHIJNDEL

Algemeen
Cafetaria Kerkzicht is gelegen aan de Markt in Schijndel, een middelgrote plaats met bijna 25.000 inwoners nabij ’s-Hertogenbosch. De zaak is ruim van opzet, een grote counter, softijsmachine, nagenoeg nieuwe bakwand, vitrine en een eetbar. De zaak beschikt over een tiental leuke zitjes en biedt plaats aan zo’n 40 personen. Voor de zaak is plaats voor een bescheiden terras. Er zijn keurige toiletgroepen aanwezig, dames en heren gescheiden, de zaak voldoet dus aan de inrichtingseisen uit hoofde van de drank- en horecawetvergunning. Ook is een ruime keuken aanwezig, voorzien van alle benodigde apparatuur, zelfs extra frituren. Aan de keuken ligt een ruime berging met grote koelcel, achter de zaak is een eigen parkeerplaats.

De huidige exploitanten hebben de zaak zo’n vijf jaar geleden overgenomen toen de omzet sterk was terug gelopen. Na een metamorfose is de zaak weer nieuw leven ingeblazen en momenteel bevindt de omzet zich nog steeds in stijgende lijn. Mede door toevoeging van de verkoop van authentieke Thaise gerechten (ca. 15% van de huidige omzet) en een enorme kwaliteitsverbetering van snacks en frites (verse, zelf voorgebakken frites) weet het grotere publiek de weg naar deze cafetaria met mogelijkheden steeds beter te vinden. In potentie is het één van de beste cafetaria’s van Schijndel, maar de huidige eigenaar moet vanwege gezondheidsredenen deze zaak helaas ter overname aanbieden.
Indeling
Entree via terras, grote uitgiftecounter, ijsuitgifte, eetbar en zitgedeelte met ca. 40 zitplaatsen. Gescheiden toiletgroepen (dames/heren). Grote voorbereidingskeuken, magazijn met koelcel.

Zitplaatsen
Eetbar: 5 zitplaatsen
Zitgedeelte: 42 zitplaatsen
Terras: 12 zitplaatsen

Oppervlakte
Cafetaria: ca. 110 m2
Keuken: ca. 30 m2
Toiletgroepen: ca. 20 m2
Berging: ca. 8 m2
Achterberging: ca. 30 m2 (gebruiksrecht, behoord niet tot het gehuurde)


Locatie
Aan de Markt in Schijndel (ca. 25.000 inwoners). Veel activiteiten en events op deze locatie!

Installaties
Alle noodzakelijke installaties zijn aanwezig (geen airco)

Personeel

5 medewerkers bepaalde tijd (oproep)Verplichtingen
N.v.t.

Vergunning
Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig, er zijn geen aanschrijvingen tot intrekking of wijziging aan de inrichting.

Bestemming
Bestemmingsplan laat huidige gebruik toe

Woning
Er is geen woning aanwezig

Openingstijden
Maandag, dinsdag en donderdag van 16.00 tot 21:00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00 uur
Woensdag is de zaak gesloten


Huurovereenkomst

Huurprijs
Uitganspunt is een indeplaatsstelling van de huidige huurovereenkomst afgesloten conform het ROZ-model. Basishuurprijs: € 2.500,00 per maand, géén btw van toepassing. Op deze huurprijs is een persoonlijke korting van toepassing van € 300,00 per maand, zodat de huidige ondernemer momenteel een huurprijs van € 2.200,00 betaald. Huurbetaling per maand bij vooruitbetaling.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?