Singel 230B1
Terug naar overzicht

Singel 230B1, Schiedam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.009 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur horecaruimte met nachtvergunning Schiedam.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd recht tegenover het treinstation van Schiedam. Derhalve zeer goed bereikbaar met trein, auto, fiets, metro / tram / bus. Voorheen was hier Café Braniii gevestigd.

Potentie
Deze locatie kan met verschillende concepten ingevuld worden: Bar/café, lunchroom, ijssalon, koffiewinkeltje, delicatessen winkeltje etc. De ruimte meet zo’n 54m2 op de begane grond, heeft een opslag kelder en achtertuin. Aan de gevel mogelijkheid voor terras van 3 x 1 meter. Vorige exploitant had een nachtvergunning tot 04.00 uur!. Het café is deels voorzien van geluiddempende materialen.

Inrichting
Grote opvallende bar met barkrukken, tapinstallatie en achterwand. Aircosysteem. Enkele statafels met barkrukken. Houten vloer en een klein podium. Gescheiden toiletgroep, volledig betegeld. Keuken met gasfornuis en deur naar achtertuin. Onder de hele ruimte is een opslagkelder. Hier staat o.a. de koeling voor de biervaten. Wanden zijn deels met geluidwerende materialen afgewerkt.

Parkeren
Volop parkeerplaatsen aan de straat en een parkeerterrein voor de deur. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Openingstijden vanuit laatste vergunning
Zondag tot en met donderdag 07.00 – 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag 07.00 – 04.00 uur

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of automaten exploitanten. Het bedrijf had een exploitatie vergunning, drank & horecavergunning en een vergunning voor een terras. De nieuwe ondernemer dient deze op eigen naam aan te vragen.

Financiële informatie
Huur van de bedrijfsruimte: € 1.200,- per maand geen BTW.
Waarborg / bankgarantie 3 maanden
ROZ huurovereenkomst met horeca clausules: 5 + 5 optie jaren
Overname voor inventaris en inrichting: n.o.t.k

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer, telefoon 06 236 263 07 of per email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?