Rembrandtlaan 83b
Terug naar overzicht

Rembrandtlaan 83b, Schiedam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18.008E
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Snackbar De Knabbelaar in Schiedam
De huidige eigenaren hebben de snackbar in 2017 nieuw leven ingeblazen en realiseren een stijgende omzet.

Locatie
In Schiedam West aan een doorgaande weg. West heeft c.a. 11.000 inwoners , veelal particuliere woningbezitters en ligt nabij het centrum. De woonwijk heeft een gemêleerde samenstelling van de bevolking. Er worden veel activiteiten georganiseerd en verschillende bewonersgroepen hebben een sociaal en cultureel jaarprogramma.

Potentie
Hoewel het bedrijf in 2017 opnieuw is ingericht en heropend, heeft het al een behoorlijke omzet opgebouwd. Sinds januari 2018 is het bedrijf ook bij Thuisbezorgd.nl aangesloten en stijgt de omzet verder. Natuurlijk kunt u ook een andere formule toepassen, denk aan een ijssalon, lunchroom, dönner/shoarma, pizzeria e.d. Doelgroepen zijn m.n. de buurtbewoners en passanten. Het bedrijf bezorgt sinds kort ook in een groot deel van Schiedam.
Alleen al het verruimen van de openingstijden, kan de omzet doen stijgen. Het bezorgen van bestellingen staat nog in de kinderschoenen en ook hier kan eenvoudig extra omzet gegenereerd worden.

Inrichting
Het bedrijf is zeer netjes ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur en inventaris. Binnen zijn er 12 zitplaatsen en er mag een kleine gevel terras voor de deur. De voorzijde heeft brede openslaande deuren. Zeker in de zomer, zeer uitnodigend om binnen te stappen.

Verplichtingen
In de huidige exploitatie is het bedrijf vrij van vergunningen. Er zijn ook geen verplichtingen aan derden. Er hoeft ook geen personeel overgenomen te worden.

Financiële informatie
Omzetindicatie: op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill/ huurdersbelang/huurrechten: op aanvraag
Huurprijs onroerend goed: € 1500,- vrij van BTW
Servicekosten ca € 400,- per maand excl. BTW

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?