Grote Markt 7B
Terug naar overzicht

Grote Markt 7B, Schiedam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18.015 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Casco horeca locatie, voorheen Club di Caffé, lunchroom centrum Schiedam

Deze hele leuke lunchroom van zo’n 80 m2 met koffie specialiteiten ligt in hartje Schiedam recht tegenover het oude Stadhuis. De Grote Markt, aan het einde van de Hoogstraat, is een levendig plein met sfeervolle horeca en leuke terrassen.

Potentie
Het bedrijf is thans gesloten. De vorige eigenaar heeft het bedrijf enkele jaren geleden vanuit leegstand opgestart en volledig nieuw ingericht. Eerst als ondersteunende horeca om de klanten van zijn kapsalon koffie te kunnen serveren. Natuurlijk zijn ook klanten van buitenaf van harte welkom voor een heerlijke koffie specialiteit met een lekker lunchgerecht.
De locatie en inrichting leent zich uitstekend voor het huidige concept van lunchroom maar ook voor een ijssalon of eetcafé is dit een uitstekende locatie. Doelgroepen zijn natuurlijk het winkelend publiek en klanten van de kapsalon. Maar ook uitgaanspubliek weet dit gezellige plein te vinden.

Inrichting
Het bedrijf heeft nu een klein gevelterras met 4 stoelen. De Grote Markt is autovrij. Bij binnenkomst staat rechts een mooie uitgifte bar met koffie machine en gebaksvitrine. Links staan enkele hoge tafels met hoge design stoelen. Het bedrijf heeft binnen nu 20 zitplaatsen. Er is voldoende ruimte om dit eenvoudig uit te breiden tot zo’n 40 zitplaatsen. Achterin staat een grote stamtafel ook weer met design stoelen met ijzeren frame. De muur achterin de zaak is een decoratieve spiegelwand die een groot ruimtelijk effect creëert. Het geheel is modern, strak en met net steigerhout ingericht. De vloer is een duurzame lichte gietvloer met structuur.
Achter in de winkel zijn de toiletten, een kleine keuken en magazijn ruimte. Er is glazendeur als doorgang naar de aangrenzende kapsalon. In overleg met de eigenaar van de kapsalon kan deze doorgang open blijven of eventueel dicht gemaakt worden.
De inrichting en inventaris is volledig en compleet, netjes en strak.

Verplichtingen
Het bedrijf exploiteert thans vergunningsvrij. Gezien de inrichting kan ook eventueel een drank & horecavergunning aangevraagd worden. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. Er zijn geen contracten met leveranciers, wel zijn er doorlopende leasecontracten voor diverse koelapparatuur e.d. In overleg met de verhuurder wordt een nieuwe huurovereenkomst afgesloten.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag 07.30 – 15.30 uur
Zaterdag 08.00 – 14.30 uur
Zondag gesloten
Met ruimere openingstijden is de omzet eenvoudig te verhogen!

Financiële informatie
Omzetindicatie; op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill/ huurdersbelang/huurrechten: op aanvraag
Huurprijs bedrijfsruimte: € 2380,- excl. BTW. “gas, water, licht” ca € 350,- per maand. Geen servicekosten.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?