Groenelaan 54
Terug naar overzicht

Groenelaan 54, Schiedam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18.051E
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
IJssalon het IJsconijn in Schiedam te koop.

Locatie
Deze ijssalon is gevestigd in een hoekpand op de Groenelaan in Schiedam, dé upcoming winkelstraat in de wijk de Gorzen van Schiedam. Leuke winkeltjes en horeca zaakjes in een gezellige buurt.

Reden verkoop
De eigenaar is ook eigenaar van het bedrijfspand. Zijn key business ligt echter buiten de horeca.

Potentie
De bedrijfsruimte en het pand is twee jaar geleden super mooi gerenoveerd en volledig nieuw ingericht met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en inrichting. De ijssalon was de afgelopen 2 jaar maar 7 maanden per jaar open, maar mag het hele jaar open. Deze locatie is ook uitermate geschikt voor andere concepten zoals tearoom, lunchroom of winkeltje met lekkernijen en specialiteiten. Tot vorig jaar was er nog een ijswinkel in dezelfde straat gevestigd. Deze is inmiddels gestopt. Dat betekent veel extra klanten het komende seizoen!

Restaurant
Bij binnenkomst valt gelijk de nette inrichting en inventaris op. Strak gestuukte muren en plavuizen vloer. Links staat een grote vitrine voor schepijs (nieuw waarde € 22.500,-). Rechts staan massief houten zitbanken met tafeltjes. Afhankelijk van de opstelling, zo’n 20 zitplaatsen. Achter de counter een kleine pantry met opslagruimte en toilet.

Parkeren
Volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Installaties
krachtstroom, gasaansluiting, CV, boiler, wifi, airconditioning, koel/vrieskasten, alarmsysteem, elektrische zonneschermen.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers en derden, m.u.v.een lease overeenkomst voor de kassa software. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. De nieuwe eigenaar krijgt een nieuwe ROZ huurovereenkomst voor 5 + 5 jaren (kortere periode is bespreekbaar)

Huidige openingstijden
April / Oktober 7 dagen per week vanaf 12.00 - 21.00 uur

Financiële informatie
Huurprijs van de bedrijfsruimte: € 950,00 ex BTW per maand
Omzetindicatie voor 7 maanden exploitatie: € 84.000,- met goede cashflow/rendement
Vraagprijs inrichting, inventaris en goodwill: € 60.000,- (winterprijs, zolang het bedrijf in de wintermaanden gesloten is)

De handelsnaam wordt niet verkocht.
Verkoper heeft de voorkeur voor een aandelentransactie van de exploiterende Besloten Vennootschap.
Verkoper is bij een geschikte kandidaat bereid een financiering te verstrekken.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?