Oosterstraat 2
Terug naar overzicht

Oosterstraat 2, Scheemda

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Code:JAEL 2513 Onder de Toorn

Te koop/te huur: Cafetaria, restaurant en zalencentrum met bovenwoning.

Te koop/te huur aangeboden in het centrum van Scheemda mooie cafetaria, restaurant en zalencentrum Onder de Toorn.

Onder de Toorn is een begrip in Scheemda op een perfecte locatie midden in het dorp met voldoende parkeermogelijkheden. Het bedrijf bestaat uit een cafetaria, restaurant, zaalgedeelte inclusief een bovenwoning op de eerste verdieping. Er heerst een gemoedelijke sfeer en heeft een toegankelijke menukaart.
Onder de Toorn biedt mogelijkheden voor zowel de startende als gevestigde ondernemer.

Cafetaria:
De cafetaria is voorzien van alle benodigde, goed onderhouden apparatuur. Het voorziet in een eigen entree en wordt vooral gebruikt voor afhaalbestellingen.

Restaurant:
Het restaurant telt 20 zitplaatsen en kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer. Het heeft een afgescheiden bargedeelte en je kunt via een rechtstreekse doorgang naar de zaal en cafetaria.

Zaal:
Deze knusse, gezellige zaal biedt ruimte voor ongeveer 75 zitplaatsen. Op dit moment wordt de zaal gebruikt voor partijen, feesten en buffet. Je kunt hier barbecueën, gourmetten of steengrillen in een gemoedelijke sfeer. Tevens wordt de zaal gebruikt door verschillende verenigingen van Scheemda en omstreken.

Bovenwoning:
De ruime en goed onderhouden bovenwoning (bouwjaar 2002) is van alle gemakken voorzien en heeft 4 slaapkamers, douche met ligbad en een privé dakterras.

Terras:
Langs de gevel van het bedrijf is een terras gesitueerd met 25 zitplaatsen. Het is voorzien van parasols zodat het tijdens de warme dagen lekker vertoeven is in de schaduw. Het terras kijkt uit op de Oosterstraat en de Torenstraat.

Parkeren:
Parkeergelegenheid voor en naast het bedrijf langs de openbare weg.

Locatie:
In het hartje van Scheemda aan de doorgaande weg Oosterstraat en de kruising Torenstraat.

Scheemda:
Door de herindeling van alle gemeentes valt voormalige gemeente Scheemda nu onder de gemeente Oldambt. Scheemda is een plaats in de provincie Groningen met ongeveer 7.000 inwoners.

Reden verkoop:
Na 18 jaar als ondernemer actief te zijn bij Onder de Toorn vindt de huidige eigenaar het tijd om het wat rustiger aan te doen.

Opmerking:
Voorkeur geniet verkoop van het onroerend goed, maar bij gebleken geschiktheid staat onze opdrachtgever open voor verhuur.


Code: RISP 2513 Onder de Toorn

Vraagprijs onroerend goed: € 260.000,- K.K.
Vraagprijs exploitatie: € 60.000,-
Huurprijs bedrijf onroerend goed: € 1.750,- excl. Btw per maand.
Huurprijs bovenwoning: € 500,- vrij van Btw per maand.

Voor meer informatie, of het aanvragen van een bezichtiging, kunt u contact opnemen met onze horeca-adviseurs van Klaassen Horecamakelaardij, dhr. A. Zwart of J. Elslo, mobiel bereikbaar op 06-10906891, of j.elslo@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?