Maasstraat 12
Terug naar overzicht

Maasstraat 12, Sambeek

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Lunchroom De Meerstoel
Maasstraat 12
5836 BB Sambeek

Algemeen
Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze unieke lunchroom (met bedrijfswoning) op een werkelijk fantastische locatie aan de Maas te koop aanbieden. Het betreft een lunchroom gevestigd in een oude sluiswachterswoning midden in het UNESCO natuurgebied de Maasheggen. De lunchroom beschikt over ca. 18 zitplaatsen binnen, een terras aan de voorzijde met prachtig uitzicht op de Maas en een (optioneel) terras aan de achterzijde met uitzicht op de Maasheggen. Te koop aangeboden wordt het registergoed i.c.m. de exploitatie.

Het object ligt met 8 andere sluiswachterswoningen op een terp tegenover het imposante sluizencomplex met de stuw en 3 sluizen. Ook aan de achterzijde is er een weids uitzicht over de landerijen en het dorp Sambeek. De woning is gebouwd in 1964 en in de loop van de jaren verbouwd en aangebouwd. De woning is zeer ruimtelijk en heeft veel mogelijkheden om het geheel naar eigen zin te maken. De voormalige garage is verbouwd tot mooie en sfeervolle lunchroom met ca. 18 zitplaatsen met een mooi terras aan de voorzijde. Dit pand heeft een ruim perceel van 459 m² en heeft een grote achtertuin met vrij uitzicht en veel privacy. Het object is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het dak en de muren zijn ook geïsoleerd. Op dit unieke plekje geniet je van de rust en ruimte, maar voorzieningen zijn ook op korte afstand te vinden.

Wij bieden het object in collegiale samenwerking aan met EEF-makelaars te Boxmeer. Indien u meer informatie wenst over de koop van dit object als woning dan kunnen zij u voorzien van nadere specifieke informatie. Bent u benieuwd naar dit bijzondere plekje, schroom dan niet om contact met ons of EEF-makelaars op te nemen voor nadere informatie.

Indeling
Hal, meterkast, toilet, deur naar manshoge kelder, kamer (voorheen keuken), doorzon-woonkamer met schuifpui naar buiten. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok met inbouwapparatuur, bijkeuken met CV-ketel en aansluiting wasapparatuur, lunchroom met ca. 18 zitplaatsen en open keuken met inbouwapparatuur, portaal met twee toiletten.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers met inbouwkasten, badkamer met douche, wastafel en toilet.

Zolder te bereiken via een vaste trap, voorzolder met tweede CV-ketel en bergruimte, vierde slaapkamer met dakkapel.

Buiten: De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en hier kun je dus heerlijk genieten van de middag en avondzon. Deze is te bereiken via een handige achterom en er is een houten berging.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 18 zitplaatsen
Terras voorzijde: Ca. 32 zitplaatsen in ruime opstelling
Terras achterzijde: Ca. 12 zitplaatsen in ruime opstelling

Metrages
Gebruiksoppervlakte: 204 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 11 m2
Overige inpandige ruimte: 13 m2
Inhoud: 811 m2
Perceelgrootte: 459 m2

Personeel
Er is geen overname van personeel

Verplichtingen
Er rusten geen verplichtingen op de exploitatie.

Bestemming
Lunchroom met bedrijfswoning toegestaan volgens het bestemmingplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.

Kadaster
Kadastrale aanduiding: Boxmeer K 2027
Kadastrale grootte: 459 m2

Kenmerken
Type: Twee-onder-een-kapwoning met lunchroom
Tuin: Achtertuin gelegen op het zuidwesten
Bouwjaar: 1964
Verwarming: 2 Cv-installatie
Warm water: Via Cv-installatie
Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie en dubbelglas
Energielabel: D


Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Remo van Doorn, 06-200 025 30 of r.vandoorn@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: REDO 5669
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?