Raadhuisplein 4A
Terug naar overzicht

Raadhuisplein 4A, Rozenburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl: 19.050
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Vastgoed en exploitatie Spaans restaurant, gelegen op het ‘eilandje’ Rozenburg in Rotterdam, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij.

Gemeente Rotterdam
Rotterdam is een gemeente en stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad bestaat uit 14 stadskwartieren, die elk een eigen gebiedscommissie hebben. De stad telt 644.527 inwoners (bron: 01-01-2019, CBS) en is hiermee de op één na grootste gemeente van Nederland.

Locatie
Het restaurant is gelegen in het centrum van Rozenburg aan het Raadhuisplein midden in het winkelgebied. In deze winkelmarktplein zijn verschillende winkels en horeca gevestigd. Rozenburg heeft circa 13.000 inwoners.

Omschrijving restaurant
Dit restaurant heeft een typisch Spaans sfeertje. Niet alleen in de Spaanse á la carte en tapas gerechten, maar ook in de inrichting komt dit terug, Het restaurant heeft verscheidene onderscheidingen gekregen in de afgelopen jaren. In 2016 heeft het restaurant de prijs Veilig Ondernemen overhandigd gekregen van de Rotterdamse burgermeester Aboutaleb. Het jaar daarop in 2017 de Bronze Award en in 2018 heeft het restaurant een Gold Award gewonnen, met de verkiezing leukste restaurant gemeente Rotterdam.

Het restaurant heeft aan de voorzijde een ruim en zonnig terras, waar circa 50 gasten kunnen plaatsnemen.

Afmetingen
Het pand heeft een kadastrale grootte van 137 m² plus een serre van 31 m², het terras heeft een grootte van ca. 50 m².

Parkeren
Er kan gratis geparkeerd worden in de nabije omgeving.

Vraagprijs inventaris/ goodwill
€ 189.000,-

Vraagprijs vastgoed
€ 398.000,- k.k.

Omzetindindicatie
Op aanvraag

Bestemming
Horeca

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?