Emmastraat 36
Terug naar overzicht

Emmastraat 36, Rozenburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Grill City Rozenburg. De huidige exploitant heeft deze zaak een jaar geleden grondig verbouwd. De inventaris is grotendeels zeer recent aangeschaft en verkeerd in uitstekende staat.

Rozenburg is een levendig dorp. Het verzorgingsgebied van dit restaurant is zeer groot. Het ruime industriegebied rondom Rozenburg zorgt voor vele mooie en grote bestellingen. De huidige eigenaar maakt hier - vanwege gebrek aan personeel en vervoer- nog niet optimaal gebruik van, maar hier ligt een enorme potentie.

Het huidige assortiment is divers, van Italiaanse pizza's tot kapsalon. Met name de verkoop van pizza's beslaan een groot gedeelte van de omzet en worden uitstekend beoordeeld. Er is recent een uitbouw gecreƫerd met extra keukenruimte. Deze fungeert momenteel als opslag, maar is bij uitstek geschikt als een "Dark Kitchen" voor een nieuw (thuisbezorgd)concept. Op deze manier krijgt een ondernemer de kans meerdere concepten onder 1 dak te voeren.

Het bedrijf is vrij van verplichtingen aan leveranciers en de inventaris is in volledige eigendom.

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Dit maakt het (snel) afhalen van maaltijden ideaal.

De verhuurder staat er voor open om in gesprek te gaan over het creƫren van woonruimte. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden denkbaar. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de makelaar.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?