Emmastraat 32
Terug naar overzicht

Emmastraat 32, Rozenburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl: 19.051
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Vastgoed en exploitatie van Chinees- Indisch restaurant Golden House (incl. woonruimte), gelegen op het ‘eilandje’ Rozenburg in Rotterdam, te koop aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Gemeente Rotterdam
Rotterdam is een gemeente en stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad bestaat uit 14 stadskwartieren, die elk een eigen gebiedscommissie hebben. De stad telt 644.527 inwoners (bron: 01-01-2019, CBS) en is hiermee de op één na grootste gemeente van Nederland.

Locatie
Het restaurant is gelegen in het centrum van Rozenburg aan de Emmastraat, bij het winkelgebied. Het is gevestigd in een hoekpand tussen vele horecagelegenheden en winkels.

Omschrijving restaurant
Dit restaurant is een Chinees- Indisch familie restaurant en wordt al bijna 30 jaar door dezelfde familie gerund. Het heeft een authentieke uitstraling en inrichting. En heeft in al die jaren een grote vaste klantenkring opgebouwd. In het restaurant kunnen circa 60 gasten plaatsnemen.

Naast dineren op locatie, verzorgen zij ook catering aan huis.

Afmetingen
Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 168 m².

Terras
Het gevelterras heeft een oppervlakte van circa 8 m2.

Woningruimte
Boven de horecazaak is er een woning gevestigd, met maar liefst vier slaapkamers. De huidige ondernemers wonen hier zelf in, maar geven aan andere woonruimte te zoeken bij verkoop van het pand. De woning heeft een royale woonkamer, een aparte keuken, badkamer met douche en een ruime zolder (waar eventueel nog een vijfde slaapkamer gerealiseerd kan worden). De woning heeft een eigen entree.

Parkeren
Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur.

Verplichtingen
Er is een verplichting naar drie personeelsleden. Verder zijn er geen verplichtingen richting een brouwerij, leasemaatschappij of groothandel.

Openingstijden
Het restaurant is de gehele week geopend van 12:00 – 21:30 uur. Volgens de vergunning is het toegestaan om van 07:00 – 23:00 uur te exploiteren.

Totale vraagprijs vastgoed en vraagprijs inventaris/ goodwill
€ 385.000,-

Omzetindindicatie
Op aanvraag

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?