Zenostraat 212
Terug naar overzicht

Zenostraat 212, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Onlangs heeft Klaassen Horecamakelaardij een horecaruimte aan de Zenostraat 212 in de verhuur gekregen. De horecaruimte ligt in de wijk Lombardijen, in de nabije buurt van het gelijknamige tram-, busstation en het winkelcentrum Lombardijen. Parkeren kan gratis voor de deur.

In de knusse zaak, met een oppervlakte van ca. 60 m2, staat de grote unieke bar centraal. De bar heeft 16 zitplaatsen, daarnaast is het ruim opgezet met 2 statafels met elk 4 zitplaatsen. Het is mogelijk om het aantal zitplaatsen te verhogen. Er is een terras aanwezig met nog eens 6 zitplaatsen en de mogelijkheid om ook hier het aantal zitplaatsen te verhogen. Ook is er gelegenheid om de openingstijden te verruimen.

Voor extra vertier voor de gasten zijn er 2 dartbanen, 2 gokkasten en een beeldscherm voor het uitzenden van sportwedstrijden aanwezig.

Prijzen
Vraagprijs interne verbouwing + inventaris : € 24.500,-
Huurprijs : € 1.089,- per maand, excl. BTW

Bestemming
Horeca, café bedrijf.

Aanvaarding
Per direct.

Huurbetaling
Per maand vooraf te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken Model op 30 januari 2015 is vastgesteld en op 17 februari 2015 is gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20 tevens gepubliceerd op de website www.roz.nl.

Brouwerij
Vrij van brouwerij.

Speelautomaten
Er zijn verplichtingen naar een speelautomatenexploitant (tussenhuur).

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?