Zaagmolenkade 37
Terug naar overzicht

Zaagmolenkade 37, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant Destino Ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Algemeen
Bij Destino geniet u van de heerlijke Spaanse keuken in een prachtige ambiance. Er wordt gewerkt met enkel de beste producten om de kwaliteit van het eten te waarborgen. Zelden een is concept zo doordacht als dit concept, van de inrichting tot de prachtige tapas en de perfect daarbij passende muziek. De huidige exploitanten laten hun passie voor de Spaanse keuken ook fanatiek merken in het publiceren van recepten en Steden Tips, deze worden gepubliceerd op de website en in het restaurant staan een kaarten rek met deze tips en recepten. Een voorbeeld hiervan kunt u vinden aan het einde van deze brochure.

Indeling
Bij binnenkomst in het restaurant valt de prachtige bar meteen op, hier kunnen gasten een lekker aperitief nuttigen voordat zij begeleid worden naar hun tafel. In het midden van de verkoopruimte staat een afscheiding welke het hoge gedeelte van het lage gedeelte scheidt, hierdoor voelt het restaurant altijd knus en gezellig aan. Aan de achterzijde van het pand vindt men een open keuken waarbij de gasten kunnen volgen hoe de gerechten bereid worden, tevens bevindt zich hier buiten het zicht de spoelkeuken. Het restaurant heeft ca. 70 zitplaatsen binnen en ca. 50 zitplaatsen op het terras.

Oppervlakte
Verkoopruimte: 106 m2
Keuken: 16,3 m2
Toiletten: 5,6 m2
Berging: 3,8 m2

Locatie
Destino is gelegen aan de Zaagmolenkade te Rotterdam. De Zaagmolenkade is gelegen in “Het Oude Noorden”, een veelzijdige buurt dat de laatste jaren erg in opkomst is. In het straatbeeld vindt men verschillende boetiekjes, winkels en restaurants. Het Oude Noorden heeft ca. 17.000 inwoners.

Installaties
Vetput: Nee
Luchtbehandeling: Ja
Airconditioning: Ja, 2 ingebouwde units
Krachtstroom: Ja
Koel-vriescel: Nee
Afzuiginstallatie: Ja

Personeel
Personeel is ondergebracht bij een Payroll bedrijf, overname van deze 14 personeelsleden is verplicht. Vraag de makelaar om meer informatie.

Verplichtingen
Bruikleenovereenkomst biertechnisch gedeelte: Gulpener
Energiecontract: Jaarlijks opzegbaar
Leveranciersverplichtingen: Geen
Leasecontracten: Geen

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Voor nadere informatie: Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, 06-531 489 02
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?