Westewagenstraat 56
Terug naar overzicht

Westewagenstraat 56, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.030 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Locatie
Restaurant Euskadi is gevestigd in het centrum van Rotterdam. In een zijstraat van de hippe Meent, naast Dudok in de Westewagenstraat.

In de zijstraat van de hippe Meent kunt u profiteren van de omgevingsfactoren en heeft u toch geen absurde huurkosten. Deze straat is volop in ontwikkeling en binnen afzienbare tijd zullen zich meerdere horecaconcepten zich hier vestigen en wordt het de verbindingsstraat tussen de Meent en de Hoogstraat. In de directe omgeving van het restaurant vindt u een gevarieerd aanbod van winkels, galeries, horeca en warenhuizen. De huidige ondernemer exploiteert het bedrijf als Baskisch restaurant. Welk ander concept u ook bedenkt: een koffieconcept, specialiteiten restaurant, lunchroom, wijn/cocktailbar, succes gegarandeerd op deze gewilde locatie. Het concept van de huidige eigenaar kan natuurlijk ook voortgezet worden. In het restaurant is recent voor ruim € 200.000,- (aantoonbaar) geïnvesteerd in inrichting, apparatuur e.d. U hoeft niets meer aan te schaffen.

Het restaurant
Voor de deur een terras van ruim 8 m2. Aan de achterzijde is ruimte voor een extra terras van ca 9 m2 met uitzicht over het water. Het restaurant is verdeeld over 3 verdiepingen, zogn. splitlevel. Begane grond 60m2, entresol 30m2, eerste verdieping nog eens 60m2. Volledig nieuwe en up-to-date inrichting. Binnen is ruimte voor zo’n 80 zitplaatsen. De keuken is compleet ingericht met nieuwe apparatuur en voldoet aan alle mogelijke eisen. Grote koelcel en vriescel. Het restaurant was nu uitsluitend voor het diner geopend. Met uitbreiding van de openingsuren voor (zaken) lunch is de omzet eenvoudig te verhogen. Het bedrijf is werkelijk sleutel klaar. Zonder extra investeringen kunt u gelijk van een goede omzet profiteren.

Openingstijden
Wegens Covid-19 en de exploitatie van andere restaurants in Rotterdam en Amsterdam, is dit restaurant sinds 15 maart 2020 niet meer geëxploiteerd.

Financiële informatie
Huurprijs bedrijfsruimte: ca € 41.000,- exclusief BTW per jaar
Omzetindicatie: € 375.000,- per jaar (het bedrijf was alleen open voor het diner)
Vraagprijs huurdersbelang, inventaris, huurdersbelang e.d. € 25.000,-
Verkoper is bij een geschikte kandidaat bereid mee te denken over een deelfinanciering middels huurkoop, pacht e.d.

Parkeren
In de direct omgeving zijn volop parkeergarages.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of derden. Het bedrijf beschikt over een exploitatie vergunning en een drank & horecavergunning. De nieuwe eigenaar dient deze op zijn eigen naam te stellen. Vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf zondag tot en met donderdag open van 07.00 tot 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 02.00 uur. Ervaren (keuken) personeel kan in overleg overgenomen worden.

Reden verkoop
De eigenaren exploiteren al vele jaren meerdere horecabedrijven in verschillende steden en richten zich meer op andere zakelijke activiteiten.

Financiering
Bij een geschikte kandidaat is de verkoper bereid het bedrijf te verpachten met recht van koop. Met weinig financiële middelen kunt u een volledig kant en klaar horecabedrijf exploiteren. Na persoonlijke kennismaking kan e.e.a. verder besproken worden.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?