Westblaak 81
Terug naar overzicht

Westblaak 81, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Sushi Shop Rotterdam Centrum ter overname.
Dit prachtige bedrijf bieden wij u in collegiale samenwerking met Horeca Advies Bureau te koop aan.

Voor de snelle beslisser ligt hier een unieke kans om dit bedrijf tegen een scherpe prijs over te nemen. De Sushishop is een internationaal bekende formule en is o.a. gevestigd in België, Duitsland, Engeland, Spanje en de Verenigde Arabische Emiraten. De verkoper exploiteert meerdere locaties en richt zich nu op een andere locatie.

Locatie
De Westblaak is een drukke doorgaande weg dwars door het centrum van Rotterdam. Het restaurant ligt recht tegenover de bioscopen. Op loopafstand liggen hotels, warenhuizen, kantoren, de Lijnbaan, diverse musea en andere toeristische attracties. De Coolsingel ligt om de hoek. Deze ondergaat binnenkort een volledige metamorfose en verandert in een brede wandelboulevard. De "ramblas" van Rotterdam wordt het al genoemd. In de omgeving volop parkeergarages, zoals ik elk centrum wel betaald parkeren.

Potentie
Deze locatie is uitermate geschikt voor het huidige sushi concept maar kan ook eenvoudig aangepast worden voor een andere formule. Denk daarbij aan een luxe restaurant of andere formules. Het bedrijf genereert nu een belangrijk deel van de omzet uit het bezorgen. Uitbreiding van de restaurantfunctie en afhaal mogelijkheden kunnen de omzet verhogen. Doelgroepen: passanten, winkelend / uitgaans publiek, toeristen en medewerkers van omliggende kantoren.

Inrichting
Op dit moment heeft het restaurant 30 zitplaatsen en voor de deur een terras met 12 stoelen.
Het bedrijf is modern en luxe ingericht met comfortabele stoelen en een mooie opvallende bar met enkele zitplaatsen. In 2017 heeft de huidige eigenaar het bedrijf voor ca € 750.000 verbouwd en ingericht.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag open van 17.00 - 22.00 uur. Zaterdag en zondag van 12.00 - 22.00 uur.

Vergunningen
Het bedrijf beschikt thans over alle benodigde vergunningen. Ook een vergunning voor het terras is aanwezig. Het bedrijf is vrij van verplichtingen aan deren. Er hoeft ook geen personeel overgenomen te worden.

Financiële informatie
Omzetindicatie: op aanvraag.
Vraagprijs inventaris/goodwill: € 175.000. (in 2017 voor ca € 750.000 verbouwd en ingericht).
Huurprijs onroerend goed: € 4.200 per maand exclusief BTW. (5 + 5 jaren).
Er zijn geen servicekosten te betalen.
Vraagprijs onroerend goed: Niet van toepassing.

Voor informatie of bezichtiging
e-mail: p.klaassen@klaassenbv.nl, telefoon 0653148902
e-mail: e.meijer@klaassenbv.nl. telefoon 0623626307
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?