Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 21.031
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Vanwege discretie verstrekken wij hier alleen algemene informatie. De foto's bij de advertentie zijn niet van dit bedrijf. Het genoemde adres is van Klaassen Horecamakelaardij B.V, kantoor Rotterdam.

Omschrijving: Te midden van grote kantoren, woningen, winkels, warenhuizen en meubelwinkels, ligt dit restaurant aan de rand van een groot winkelcentrum. In deze deelgemeente van Rotterdam wonen relatief veel mensen met een hoger inkomen, die het restaurant goed weten te vinden.

Reden verkoop: Verkoper heeft meerdere horecabedrijven in de regio Rotterdam en wil dit restaurant na vele jaren zelf te hebben geëxploiteerd, overdragen aan een ervaren horeca ondernemer.

Het bedrijf: De verkoper is het bedrijf ruim 25 jaar geleden gestart en heeft het opgebouwd tot een zeer bekend restaurant in Rotterdam en omgeving. De gasten van dit restaurant zijn zeer divers. In de ochtend winkelend publiek voor een heerlijke koffie, lunch voor kantoormedewerkers en ’s avonds het diner. Het restaurant is volledig ingericht om grote groepen mensen tegelijkertijd te kunnen ontvangen. In het restaurant zijn zo’n 300 zitplaatsen. Aan het restaurant grenst een overdekt terras met ca 100 zitplaatsen. Het geheel is ruim 650m2 groot. Het restaurant is strak en modern ingericht naar het concept van huidige exploitant. De keuken is ruim van opzet en voorzien van alle benodigde apparatuur. Het bedrijf is in het huidige concept 7 dagen per week open voor koffie, lunch en diner. Daarmee wordt een hoge omzet gerealiseerd met een goed rendement. De inventaris is zeer uitgebreid, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is werkelijk sleutelkaar. U hoeft geen extra investeringen meer te doen. Vanaf de eerste dag is omzet gegarandeerd. Vanzelfsprekend kunt u hier elk gewenst restaurant concept invullen. Hierbij moet u wel aan grote concepten denken zoals “All you can eat”, Wok restaurant, “Diner / dansant” concept, BBQ concept etc etc.

Installaties en inventaris: Gehele inrichting en inventaris verkeert in perfecte staat. o.a. volledig afzuigsysteem, WIFI, koel- en vrieskasten, complete ingerichte bar, groot aantal tafels met moderne stoelen, vetafscheider, complete keukeninrichting. Een uitgebreide inventarislijst is beschikbaar.

Parkeren: Parkeerterrein voor de deur en meerdere parkeergarages in de direct omgeving.

Verplichtingen: Alle vergunning zijn aanwezig. Nieuwe exploitant dient deze op zijn naam te stellen en de nieuwe exploitatie dient in het bestemmingsplan te passen.. Er zijn geen leaseovereenkomsten of verplichtingen aan leveranciers. De volledige inventaris is eigendom van verkoper.

Huurovereenkomst: Koper wordt een nieuwe ROZ huurovereenkomst winkelruimte 7:290 BW aangeboden voor 5 + 5 jaar met verlenging. Er wordt een waarborgsom / bankgarantie van minimaal 3 maanden huurverplichtingen inclusief BTW gevraagd.

Toegestane openingstijden: Zondag t/m donderdag 07.00 – 01.00 uur Vrijdag en zaterdag 07.00 – 02.00 uur

Financiële informatie: Huurprijs bedrijfsruimte: € 130.000,- ex BTW per jaar. Bijkomende servicekosten ca € 1.600,- ex BTW per maand. Het bedrijfspand is eventueel ook te koop. Vraagprijs op aanvraag. Omzetindicatie: ca € 1.1 mln per jaar met een goed rendement.

Vraagprijs goodwill, inrichting, inventaris en handelsnaam: op aanvraag (er wordt geen BTW in rekening gebracht)

Offerte: Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?