Van Vollenhovenstraat 15
Terug naar overzicht

Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Het Westelijk Handelsterrein is op zoek naar concepten die op Pop-up basis gebruik willen maken van een of meerdere van onze unieke pakhuizen;

Algemene info:
Het Westelijk Handelsterrein is gelegen in het historische Rotterdamse Scheepvaartkwartier. In het Scheepvaartkwartier zijn meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd. Bovendien treft men verschillende uitstekende restaurants en populaire grand-cafés in de directe nabijheid aan.

De Maatschappij Westelijk Handelsterrein NV werd in 1890 opgericht met als doel “het bouwen en verhuren van gehele pak- en woonhuizen” en is gesitueerd in het statige Scheepvaartkwartier te Rotterdam.

Het dak van de bovenste pakhuizen is bedekt met een grasdak, naar verluidt aangebracht om het uitzicht vanuit de bisschopswoning aan het Koningin Emmaplein niet te bederven. In 2001 pleegde de Rotterdamse projectontwikkelaar Inter Building Group een grootschalige herontwikkeling waarbij het complex werd voorzien van de markante, glazen overkapping. Met de herontwikkeling verkreeg het Westelijk Handelsterrein zijn functie als verblijfsaccommodatie.

De 36 pakhuizen zijn 4,75 meter breed, 3,2 meter hoog en hebben aan de linkerzijde een diepte van 25 meter en aan de rechterzijde van bijna 40 meter. Het pakhuiscomplex heeft een split level en is bereikbaar via een poort in de Van Vollenhovenstraat die toegang geeft tot twee hellingbanen.

Mogelijkheden:
Momenteel bieden wij de pakhuizen aan om op Pop-up basis te huren, waarbij de mogelijkheid bestaat om vanaf 1 dag tot maximaal 3 maanden de pakhuizen te huren.

Dit is bestemd voor zowel horeca als niet- horeca concepten: FOOD, DRINKS, PLAY, ENTERTAINMENT, ART.

Voordelen van Pop up zijn:
- Dekking vaste lasten G/W/L en servicekosten;
- Kosten voor gebruik ruimte en aanwezig spullen;
- Per huurperiode opzegbaar;
- Reguliere exploitatie;
- Horeca tijden: weekend 02.00uur / doordeweeks 01.00 uur.

Start: Per direct.
Beschikbare pakhuizen: 5,6,7,9,12,13,14, 20, 21, 25, 31
Beschikbare pakhuizen horeca: 9, 20, 21, 32, 34,
Periode: Maximaal 3 maanden.
Huurprijs: Een overzicht van de pop-up huurprijzen, kunt u vinden in de brochure.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?