Tollensstraat 110
Terug naar overzicht

Tollensstraat 110, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.026E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Welkom bij de levenswijze van Barbellion, Huur, koop, pacht of deelname in concept mogelijk.

Barbellion is een concept specifiek opgezet om onder deze naam een aantal producten op de markt te brengen om zo een levenswijze uit te dragen. Voor onze opdrachtgever zoeken wij (Horeca) ondernemers die zich kunnen vinden in het Barbellion concept en hierin, op welke manier dan ook, willen participeren.

In een persoonlijk gesprek met de eigenaren kunnen wij u uitgebreid informeren over de vele vormen van participatie: het exploiteren van een flagship store, financieel investeren in de Barbellion organisatie etc etc.

Hier volgt alvast een eerste kennismaking met "Barbellion".

Barbellion bestaat uit twee zakelijke entiteiten:
- de besloten vennootschap Liquid Life
- de Intellectueel eigendomsstichting Barbellion onder het Olympische motto: ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Stichting Barbellion heeft de afgelopen jaren de volgende producten onder haar merknaam ontwikkeld:
- 5 gezonde frisdranken op basis van fermentcomplexen met heerlijke smaken (3 calorieën per 100 ml, suikervrij en vrij van toevoegingen)
- colloïdaal gouddrank 999.9oz ter bevordering van de mineraalbasis van het menselijk brein (Ieder mens heeft 3 milligram nodig in zijn/haar lichaam). Dit wordt geleverd samen met een zeldzame wierook en mirre
- gebotteld schoon water, verkregen na omgekeerde osmose en voorzien van mineralen en bepaald vitalisatie
- een exclusief distributiecontract voor champagnemerk Henry de Vaugency
- de gehele merkbeleving waarbij het merk als uitgangspunt voor evenementen in het 'slow life' 'twenties'.

Franchising
Bestaande horecabedrijven kunnen zich ook bij de Barbellion levenswijze aansluiten en het Barbellion-concept binnen hun eigen bedrijf uitrollen. Zij krijgen dan de begeleiding bij de herinrichting van hun zaak en kunnen de Barbellion producten voeren.

De Barbellion club
Consumenten die producten voor consumptie thuis willen kopen, kunnen lid worden van deze exclusieve club. Ook bij aangesloten horecabedrijven kunnen deze clubleden exclusief genieten van Barbellion producten. Dit garandeert, zeker in de beginfase, schaalbaarheid.

Barbellion Flagship stores / bars
Barbellion opent binnenkort twee locaties in Rotterdam als flagship store /bar waar de levenswijze van Barbellion wordt uitgedragen en de producten gekocht kunnen worden. De volgende flagship stores zullen in Parijs en Londen worden opgestart.

Barbellion drinks
Barbellion verkoopt en ontwikkelt verschillende biologische, 100% suikervrije, vrijwel calorie loze en volledig kleur-geur en smaakstoffen vrije dranken. De biodynamische versie van RedBULL’. Deze ontstaan volgens een uniek fermentatieproces naar een origineel 400 jaar oud Japans recept. Alle Barbellion drinks zijn 100% biologisch.

Barbellion evenementen
Barbellion heeft de intentie om jaarlijks terugkerende evenementen te organiseren zoals:
- tweed-ride
- tennis op gras
- een klassieke Posthoorn Rally
- urban –Golf
- traditionele Engelse Picknick
- clubavonden om de week Amsterdam/ Rotterdam

Is uw belangstelling gewekt en wilt u meer informatie over het Barbellion gevoel, neemt u dan even contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Erik Meijer telefoon 06 236 263 07, email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?