Stadhuisplein 26
Terug naar overzicht

Stadhuisplein 26, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19053E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Casco horeca locatie Stadhuisplein Rotterdam te overname.

Locatie
Voor heen was hier op hét uitgaansplein van Rotterdam Urban Salad gevestigd. Gelegen op het Stadhuisplein tussen de Coolsingel en de Lijnbaan. Op het plein zijn verschillende soorten horeca gevestigd, die elkaar goed aanvullen. Hier worden regelmatig grote evenementen georganiseerd die duizenden bezoekers trekken. (nu even niet)

Het bedrijf
Deze locatie is echt de parel in Rotterdam. Winkelend publiek, toeristen en kantoor medewerkers, weten deze locatie goed te vinden. Totale oppervlakte is ruim 100 m2 begane grond en ruim 50m2 in de kelder. Daar zijn ook de toiletten en magazijn gevestigd. Voor de deur een gezellig terras. Aan de achterzijde is de leveranciersingang is ook een tweede (kleiner) terras. Deze locatie is geschikt voor veel verschillende concepten. De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd met aantal aanvullingen.
Het bijzondere aan deze locatie is dat er nog flinke uitbreidingsmogelijkheden zijn. De verkoop vloeroppervlakte kan eventueel verdubbeld worden tot ca 200 m2 begane grond en 100 m2 kelder in de kelder. Ook voor grotere concepten liggen zijn hier dus volop mogelijkheden.

Installaties
Krachtstroom, Boiler, Voorbereiding voor afzuigsysteem, Vetafscheider. Er is geen gasaansluiting.

Openingstijden vanuit de vergunning
Maandag tot en met zondag van 09.00 tot 23.00 uur

Parkeren
Volop parkeergarages in de directe omgeving.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of anderen. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn naam te stellen en dat zijn exploitatie in het bestemmingsplan past.

Financiële informatie
Huur van de bedrijfsruimte: ca € 4.950,- per maand. Er wordt geen BTW in rekening gebracht.
ROZ huurovereenkomst met horeca clausules. Verlenging met 5 jaren, daarna voor onbepaalde tijd..

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer, telefoon 06 236 263 07 of per email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?