Stadhuisplein 26
Terug naar overzicht

Stadhuisplein 26, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19053E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Lunchroom Urban Salad Stadhuisplein Rotterdam te overname. Ruime financiering mogelijk.

Locatie
Dit bedrijf is gevestigd op hét uitgaansplein van Rotterdam. Gelegen op het Stadhuisplein tussen de Coolsingel en de Lijnbaan. Op het plein zijn verschillende soorten horeca gevestigd, die elkaar goed aanvullen. Hier worden regelmatig grote evenementen georganiseerd die duizenden bezoekers trekken.

Reden verkoop
De eigenaar heeft meerdere locaties in verschillende grote steden en wil zich meer op regio Amsterdam en Utrecht richten. Met betrekking tot de huidige algehele horeca sluiting, is verkoper bereid om met de nieuw exploitant op maat gesneden afspraken te maken en (een deel) financiering te verstrekken.

Het bedrijf
Deze locatie is echt de parel in Rotterdam. Winkelend publiek, toeristen en kantoor medewerkers, weten dit bedrijf goed te vinden. U kunt hier instore bestellen, afhalen of uw lunch of diner laten bezorgen. Vorig jaar is het volledig nieuw ingericht en heeft de eigenaar aantoonbaar voor ruim € 220.000,- geïnvesteerd in apparatuur en huurdersbelang. Alle elektra en aansluitingen voldoen aan de laatste eisen. Totale oppervlakte is ruim 100 m2 begane grond en ruim 50m2 in de kelder. Daar zijn ook de toiletten en magazijn gevestigd. Op de begane grond zijn thans 40 zitplaatsen en een open bereidingskeuken. Voor de deur een gezellig terras. Aan de achterzijde is de leveranciersingang is ook een tweede (kleiner) terras. Met verruiming van de openingstijden en uitbreiding met ontbijt en diner kan een nieuwe exploitant de omzet snel laten stijgen. Het huidige concept kan natuurlijk voortgezet worden, maar vele andere concepten zijn hier ook mogelijk.
Het bijzondere aan deze locatie is dat er nog flinke uitbreidingsmogelijkheden zijn. De verkoop vloeroppervlakte kan eventueel verdubbeld worden tot ca 200 m2 begane grond en 100 m2 kelder in de kelder. Ook voor grotere concepten liggen zijn hier dus volop mogelijkheden.

Installaties
Krachtstroom, WIFI, Boiler, Airconditioning, Afzuiging, Koel/vrieskasten, Vetafscheider. Er is geen gasaansluiting.

Reguliere openingstijden
Maandag tot en met zaterdag 11.00 – 20.00 uur
Vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf 7 dagen per week open en meer openingsuren per dag.

Parkeren
Volop parkeergarages in de directe omgeving.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of anderen. Alle benodigde vergunningen zijn volgens eigenaar aanwezig. Het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn naam te stellen en dat zijn exploitatie in het bestemmingsplan past. Gehele inventaris is eigendom van verkoper, m.u.v. een paar kleine zaken. Inventarislijst en overzicht van gedane investeringen is beschikbaar.

Financiële informatie
Huur van de bedrijfsruimte: ca € 4.950,- per maand. Er wordt geen BTW in rekening gebracht.
ROZ huurovereenkomst met horeca clausules. Verlenging met 5 jaren, daarna voor onbepaalde tijd..
Omzet indicatie op aanvraag
Vraagprijs inventaris, huurdersbelang, goodwill e.d.: € 75.000,-
Verkoper is bij de juiste kandidaat bereid (een deel) financiering te verstrekken.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer, telefoon 06 236 263 07 of per email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?