Slinge 199
Terug naar overzicht

Slinge 199, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - Café Sas - 17.005

Horecaondernemers opgelet!
Bent u op zoek naar een leuke horecazaak in Rotterdam-Zuid met een groeiende omzet en een leuke winst dan is dit uw kans. Klaassen Horecamakelaardij mag u het gezellige Café Sas te koop aanbieden.

Café Sas is gestart in 2012 vanaf nul maar de omzet en de winst in de zaak is in de afgelopen vijf jaar alleen maar gegroeid. Café Sas is een echt wijkcafé waar de hele buurt samen komt om de sociale contacten aan te halen en een goed glas bier samen te drinken.

De zaak beschikt als bijzonderheid over een zeer grote opslagkelder en heeft een keuken waar menig restaurant jaloers op zou zijn. Er is een grote rookruimte met circa 14 zitplaatsen die ook bij de zaak getrokken kan worden indien de gasten gevraagd wordt om buiten te gaan roken.

Er zijn binnen circa 22 stoelen en circa 12 zitplaatsen aan de gezellige bar. Het overkapte terras heeft 28 stoelen en kan vanwege genoemde overkapping langer in het seizoen worden gebruikt.
Heeft u interesse om deze mooie zaak over te nemen dat is het ook goed om te weten dat er vanuit de ondernemer bij geschiktheid en voldoende eigen vermogen ook gedeeltelijk gefinancierd kan worden door verkoper.


Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill: € 69.500
Huurprijs: € 2.760 per maand, excl. BTW (INBEV is hoofdhuurder)
Omzetindicatie: Op aanvraag

TREFWOORDEN:
- Café Sas, Rotterdam
- Woonwijk
- Grote opslagkelder, grote rookruimte welke bij het restaurant getrokken kan worden
- Groeiende omzet en winst
- Financiering mogelijk bij voldoende eigen vermogen
- Code: PEKL 17005


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?