Schouwburgplein 11
Terug naar overzicht

Schouwburgplein 11, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.014E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant centrum Rotterdam, A1 locatie.

Locatie
Restaurant ligt op loop afstand van het Centraal Station, in het centrum van Rotterdam aan het Schouwburgplein. De naaste buren zijn culturele instellingen zoals De Doelen, De Schouwburg en Pathé bioscoop. De bekende Lijnbaan, met haar diversiteit aan winkels, begint bij het Schouwburgplein. Rondom het plein vindt u verschillende soorten horecabedrijven die elkaar goed aanvullen.

Reden verkoop
Wegens leeftijd en gezondheid wenst de eigenaar zijn bedrijf na vele jaren te hebben gerund, te verkopen.

Potentie
Deze locatie is echt de parel in Rotterdam. Winkelend publiek, toeristen en bezoekers van de culturele instellingen, weten het gezellige in Mexicaanse stijl ingerichte restaurant goed te vinden. Het restaurant heeft drie jaar geleden een grote verbouwing ondergaan. Het is opnieuw ingericht en o.a. de volledige elektra is toen vernieuwd. Totale oppervlakte is ca 95 m2 met zo’n 52 zitplaatsen. Achter de bar is de toegang naar de deels open keuken. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Aan de keuken grenst een groot magazijn met o.a. vries/koel ruimte. Aan de achterzijde is een aparte leveranciers ingang.
Voor het restaurant ligt een terras met 40 zitplaatsen. Eigenaar heeft toestemming van de gemeente Rotterdam om het terras uit te breiden op het Schouwburg plein zelf.
Met verruiming van de openingstijden en uitbreiding voor de lunch zal de omzet snel verhoogd kunnen worden. Met de lage huurkosten voor deze locatie is een hoog rendement te realiseren.

Installaties
Krachtstroom, CAI aansluiting, CV, WIFI, Boiler, Airconditioning, Afzuiging, Koel/vrieskasten. Er is geen gasaansluiting.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag 16.00 – 21.00 uur
Vanuit de vergunning kan en mag het bedrijf 7 dagen per week open.

Parkeren
Volop parkeergarages in de directe omgeving. De uitgang van parkeergarage Schouwburgplein is letterlijk voor de deur.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of automaten exploitanten. Er zijn wel overeenkomst met medewerkers die gerespecteerd moeten worden. Alle benodigde vergunningen zijn volgens eigenaar aanwezig. Het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn naam te stellen en dat zijn exploitatie in het bestemmingsplan past. Gehele inventaris is eigendom van verkoper, m.u.v. van tapinstallatie en coca cola koelkasten.

Financiële informatie
Huur van de bedrijfsruimte: € 1.780,- ex BTW per maand.
ROZ huurovereenkomst met horeca clausules. Verlenging met 5 jaren.
Omzet 2018 ca € 250.000,- met slechts 30 openingsuren per week.
Voorheen omzet van ca € 30.000,- per maand
Vraagprijs inventaris, handelsnaam, goodwill: € 150.000,-
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer, telefoon 06 236 263 07 of per email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?