Op aanvraag
Terug naar overzicht

Op aanvraag, Op aanvraag

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 200012 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Vanwege discretie verstrekken wij hier algemene informatie. Na kennismaking kunnen wij specifieke bedrijfsinformatie met u delen.

Locatie
Het bedrijf ligt in een levendige woonwijk net buiten het centrum van Rotterdam, met statige huizen langs groene singels en kleinere huizen in tussenliggende straten. De wijk heeft ca 5000 bewoners met een grote diversiteit aan culturele achtergronden, opleidingsniveau en inkomensniveau. Er zijn hier verschillende bekende horecabedrijven gevestigd, die elkaar goed aanvullen.

Parkeren
In de straat is volop parkeergelegenheid. Wel betaald parkeren.

Het bedrijf
Het restaurant meet ca 177 m2 en is in 2018 van vloer tot dak volledig nieuw ingericht. De eigenaar heeft niet bezuinigd op materialen en inventaris. De inrichting past goed bij het Mediterraans concept dat gevoerd wordt. Voor de deur een mooi terras voor ca 40 gasten, waar het goed toeven is. Het restaurant zelf heeft ca 100 zitplaatsen die deels zicht hebben op de open keuken. De keuken is compleet ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur. Het bedrijf is sleutelklaar. Vanaf dag 1 kunt u profiteren van de hoge omzet met een goed rendement. Het restaurant is nu alleen voor het diner geopend. Met uitbreiding voor de lunch zal de omzet snel kunnen stijgen.

Appartement
Eventueel is er ook nog apart een appartement van ca 60 m2 boven het restaurant te koop. Dit is niet in de prijs inbegrepen.

Installaties
krachtstroom, wifi, afzuiginstallatie, koel/vriescellen, gasaansluiting, alarminstallatie, rioolaansluiting, vetafscheiding, vloerverwarming.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of anderen. Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig. Het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op zijn eigen naam te stellen en dat zijn exploitatie in het bestemmingsplan past. De gehele inventaris is eigendom van de verkoper. Een uitgebreide inventarislijst is beschikbaar.

Openingstijden
Het restaurant is nu alleen voor het diner geopend van 17.00 tot 22.00 uur.
Vanuit de vergunning mag het bedrijf het hele jaar door 7 dagen per week open met meer openingsuren per dag.

Financiële informatie
Vanwege privacy verstrekken wij uitgebreide financiële informatie alleen in een persoonlijk gesprek.
Jarenlang is de omzet stabiel en meer dan € 500.000,- met een goed rendement.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaanprakelijkheid-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. bedrijfsadviseur Erik Meijer telefoon 06 236 263 07, email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?