Poolsterstraat 52
Terug naar overzicht

Poolsterstraat 52, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: erme 20.029E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Winkelcentrum Alexandrium Rotterdam
Toko Liem is ruim 36 jaar gevestigd in shopping center Alexandrium I in Rotterdam Oost. Een stadsdeel met zo’n 100.000 inwoners. Het Alexandrium is direct aan de A20 en A16 gelegen. Goed bereikbaar vanuit het hele land. Het shopping center is onderdeel van Alexandrium II met haar megastores zoals Mediamarkt, Xenos, Blokker, en Alexandrium III, de woonmall met o.a. Montell en Grando Keukens. Samen bieden ze onderdak aan zo’n 200 winkels en horecabedrijven.

Het bedrijf
Toko Liem is gevestigd tegenover Albert Heijn in de verbindingsstraat naar Alexandrium II. Vanaf de opening heeft Toko Liem een goede naam opgebouwd. Het brede assortiment is gericht op de Indonesische en Surinaamse keuken. Natuurlijk zijn er ook basis-ingrediënten uit de Japanse, Thaise of Indiase keuken te vinden. Daarnaast worden er dagelijks verse gerechten, snacks en koekjes bereid. De winkel trekt bezoekers uit het weide omgeving en heeft zo’n 80% vast klanten. De begane grond meet ca 112m2.
Achter de winkel en op de eerste verdieping is een magazijn voor opslag. De grote keuken is op de eerste verdieping. (er is een goederen liftje!) gevestigd. De keuken is volledig ingericht met alle benodigde apparatuur, afzuiginstallatie en spoelkeuken. Een grote lichtkoepel zorgt voor daglicht in de keuken. De 1e verdieping is ca 75m2 groot. Momenteel huurt de exploitant nog extra magazijn ruimte in het magazijn.
Verkoper wenst zijn bedrijf te verkopen om te gaan genieten van zijn pensioen. Wel is hij bereidt om de nieuwe ondernemer in te werken en wegwijs te maken.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voor het Alexandrium biedt verschillende mogelijkheden om hier een bedrijf te vestigen. winkels, horeca, kantoor, galeries e.d. Op www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u hierover uitgebreide informatie vinden.

Voorzieningen
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriesruimten, Gasaansluiting, Rolluiken, Volledige inrichting en inventaris.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of personeel. De winkel wordt vergunningsvrij geëxploiteerd. Wel dient de ondernemer zich o.a. te houden aan de algemene opentingstijden van het shopping center. De gehele en zeer uitgebreide inventaris is eigendom van de verkoper.

Openingstijden
Het bedrijf is momenteel 7 dagen per week geopend vanaf 09.00 uur tot 18.00 uur.

Financiële informatie
Huidige omzet : op aanvraag
Huur bedrijfspand : ca € 6500,- exclusief BTW per maand
Huurprijs extra magazijn : ca € 600,- exclusief BTW per maand
(de huurovereenkomst van het magazijn, is eventueel opzegbaar bij overname van het bedrijf)
Vraagprijs exploitatie : op aanvraag

Huurovereenkomst
De nieuwe ondernemer wordt in de vigerende huurovereenkomst in de plaats gesteld van de huidige huurder. De huidige huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd verlengd. Wellicht kan een nieuwe huurovereenkomst met verhuurder overeengekomen worden.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer tel. 0623626307 of email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?