Paul Krugerstraat 250
Terug naar overzicht

Paul Krugerstraat 250, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl.19036
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Horecaruimte (lunchroom) of detailhandelruimte, gelegen aan de Paul Krugerstraat in Rotterdam, te huur aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij.

Gemeente Rotterdam
Rotterdam is een gemeente en stad gelegen in de provincie Zuid-Holland. De stad bestaat uit 14 stadskwartieren, die elk een eigen gebiedscommissie hebben. De stad telt 644.527 inwoners (bron: 01-01-2019, CBS) en is hiermee de op één na grootste gemeente van Nederland.

Locatie
De horecaruimte is gelegen aan de Paul Krugerstraat in de Afrikaanderbuurt te Rotterdam-Zuid. In de buurt zijn stadswinkel Feijnoord en de Maassilo te vinden. Even verderop staat op het Afrikaanderplein elke woensdag en zaterdag één van de grootste markten van Nederland, met ruim 200 kramen.

Rijnhaven in de toekomst
Na het herontwikkelen van de Kop van Zuid en Katendrecht heeft gemeente Rotterdam De Rijnhaven in het vizier. De komende jaren gaat de Rijnhaven flink veranderen. Er zijn verschillende ambities voor de Rijnhaven. Twee van deze ambities zijn een centrumboulevard en een stadspark.

Centrumboulevard
De Posthumalaan als een centrumboulevard met horeca, winkels en werkplekken. Daarnaast is het idee om circa 800 tot 1500 woningen te bouwen.

Stadspark Maashaven
Initiatiefnemers hebben als doel een stadspark te realiseren. Het idee is om aan de overkant van de horecaruimte, onder de metrobaan tot aan de waterlijn een groen en recreatief wandelgebied te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de verschillende ambities voor de Rijnhaven, bekijk de volgende link.

Gemeente Rotterdam – Rijnhaven: https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/rijnhaven/

Horecaruimte
Bij binnenkomst valt de lange bar met acht barkrukken op. Daarnaast biedt de ruimte in de huidige staat plek voor circa 40 zitplaatsen. Er is een trap naar boven met een loungeruimte. Tevens is er een kleine keuken en opslag aanwezig. Geen speelautomatenvergunning (voorheen wel).

Overnameprijs €2.500,- aanwezige inventaris
Huurprijs €1.600,- per maand

Bestemming
Horeca - detailhandel. Let op: Er is geen café functie meer mogelijk in dit pand. Het is geschikt voor een lunchroom of detailhandel.

Aanvaarding
Per direct.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , Peter Klaassen e-mail: p.klaassen@klaassenbv.nl, telefoon 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?