Oudedijk 162a
Terug naar overzicht

Oudedijk 162a, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18.009E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Sushi Restaurant met bezorgen Rotterdam.

Een zeer interessant Sushi restaurant met bezorgservice. Het bedrijf is zeer bekend in Rotterdam en heeft sinds 2013 een vaste klantenkring. Verkoper heeft ook een horecabedrijf in Brabant en wenst beide exploitaties te verkopen. U bent vrij om het Sushi concept voort te zetten of uw eigen formule als lunchroom, eetcafé, snackbar, ijssalon e.d. in te passen.

Locatie
Aan de Oudedijk in Rotterdam Kralingen ligt dit goed renderende horecabedrijf. Kralingen is een hippe wijk met een gemêleerde samenstelling van de bevolking. Ook veel (internationale) studenten van de Erasmus Universiteit bestellen hier regelmatig of komen afhalen.

Potentie
Deze locatie is uitermate geschikt voor het huidige sushi concept maar kan ook eenvoudig aangepast worden voor een andere formule. Denk daarbij aan een eetcafé , lunchroom e.d. Het bedrijf genereert zijn omzet uit het restaurant, bezorgen en afhalen. Doelgroepen: passanten, winkelend / uitgaan publiek, studenten, medewerkers van omliggende kantoren én bewoners uit de wijk!

Inrichting
Het bedrijf is zeer netjes ingericht heeft thans ca 30 zitplaatsen en mag een kleine gevel terras van ca 8 stoelen plaatsen.
Bij binnenkomst links een kleine wachtruimte voor afhalen, rechts gelijk een uitgifte en productie bar. Verderop het restaurantgedeelte met de keuken en toiletgroep. Inrichting, inventaris is compleet en verkeert in zeer goede staat.

Verplichtingen
Het bedrijf beschikt thans over alle benodigde vergunningen. Het bedrijf is vrij van verplichtingen aan derden. Er hoeft ook geen personeel overgenomen te worden.

Financiële informatie
Omzetindicatie: stabiele omzet boven € 400.000,- met een bewezen goed rendement / cashflow
Vraagprijs inventaris/goodwill/ inrichting/huurrechten: op aanvraag
Huurprijs onroerend goed: ca € 2.100,- per maand excl. BTW. “gas, water, licht” ca € 650,- per maand. Geen servicekosten.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl , telefoon 06 236 263 07.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?