Oude Binnenweg 106A
Terug naar overzicht

Oude Binnenweg 106A, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME18.048E
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Café Verburgh Oude Binnenweg te koop.

Locatie
Midden in het centrum van Rotterdam ligt de Oude Binnenweg, het wandelgebied tussen de trendy Kareldoormanstraat en de gezellige Nieuwe Binnenweg. Volop hippe winkels, warenhuizen, trrendy horecagelegenheden en authentieke cafés vindt u hier naast elkaar. Boven de winkels en horeca zijn volop studentenwoningen gevestigd.

Reden verkoop
De verkoper exploiteert dit café al vele jaren. Vanwege zijn leeftijd wil het hij bedrijf nu verkopen.

Potentie
Café Verburgh, is nu een echt bruin café waar de gasten gezellig een drankje drinken aan de grote bar en door een echte kastelein worden vermaakt. Deze locatie leent zich ook uitermate goed voor een ander concept: winkelfunctie, counterverkoop, ijssalon, ontbijt/lunch concept, afhaal/bezorg concept en voor een klein eetcafé. Het café is nu zeer beperkt open en behaalt daarmee een prima omzet. Eigenaar doet niets aan reclame, heeft geen wifi, website of internet. Met gebruikelijke openingsuren voor de horeca en aandacht voor social media valt hier natuurlijk nog veel te winnen. .

Café
Het authentieke café heeft een totale oppervlakte van zo’n 70 m2, inclusief magazijn. Aan de klassieke bar en toog met glas in lood vensters, staan diverse krukken. Zowel aan het raam als achterin staan enkele tafels met stoelen. Aan de gevel staat een klein terras met 10 zitplaatsen. Achter in de zaak zijn de toiletten en een keukentje met magazijn voor de opslag. Hier is ook een achteringang voor leveranciers. Bezorgen kan zeer eenvoudig via de achteruitgang.

Parkeren
Volop parkeergelegenheid in parkeergarages in direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren. Direct aan de achterzijde van het bedrijf zijn ook volop parkeerplaatsen.

Installaties
boiler, mechanische ventilatie, koel/vrieskasten, brandwerend plafond.

Verplichtingen
Het café is vrij van speelautomaten en leveranciers. Alleen voor de muziek installatie is er een leaseovereenkomst. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. Het bedrijf voldoet thans aan alle inrichtingseisen en beschikt over alle vergunningen. Nieuwe eigenaar dient de vergunningen op zijn naam te stellen.

Het bedrijf heeft zeer beperkte openingstijden (wegens Covid-19 is het bedrijf geheel gesloten)
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag / zaterdag 14.00 – 21.30 uur
Zondag 14.00 - 18.00 uur
Het bedrijf kan en mag vanaf 09.00 uur tot 01.00 uur open!!

Financiële informatie
Huurprijs van de bedrijfsruimte: € 1015,- exclusief BTW per maand
Omzetindicatie: op aanvraag
Vraagprijs inrichting, inventaris en goodwill: op aanvraag

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?