Nieuwe Binnenweg 289a
Terug naar overzicht

Nieuwe Binnenweg 289a, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Locatie
De Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is een multiculturele straat die zich sterk ontwikkeld. Nieuwe hippe zaken vestigen zich hier meer en meer.

Reden verkoop
Verkoper exploiteert al vele jaren meerdere horecabedrijven en richt zich op andere activiteiten. Vandaar voor snelle beslissers ook een scherpe prijs.

Potentie
Deze locatie is uitermate geschikt als lunchroom / eetcafé / afhaal / catering locatie. De huidige eigenaar runt deze locatie als lunchroom. De ruimte is zo’n 85 m2 en vorig jaar volledig nieuw ingericht met hoogwaardige apparatuur. Alleen de inventaris rechtvaardigt de vraagprijs al. Voor de deur is een gevel terras met een stuk of 6 zitplaatsen.

Restaurant
Deze lunchroom is nu ruim een jaar open en genereert met huidige formule een flinke omzet. Bij binnenkomst staat links de nieuwe verkoopvitrine met een nieuwe bakwand. Zittend aan tafel, kunt u zien hoe uw gerechten klaar gemaakt worden. Achterin de zaak staan de vries en koelcel en geschieden toilet ruimte. De hele inrichting en inventaris is nieuw en modern.

Parkeren
Volop parkeergelegenheid in de direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Installaties
Krachtstroom, CV, Boiler, Afzuigsysteem, Wifi, Koel- en vriescel, mechanische luchtventilatie etc. Volledige keukeninrichting.

Verplichtingen
Het bedrijf heeft geen verplichtingen aan derden. Alleen voor de koffiemachine zijn er vrijblijvende afspraken gemaakt. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. Het bedrijf exploiteert nu vergunningsvrij maar is in de huidige staat ook geschikt om een drank & horeca vergunning aan te vragen.

Openingstijden
Het bedrijf kan en mag zeven dagen per week open van 09.00 tot 23.00 uur.
Nieuwe exploitant dient de vergunningen op zijn naam over te laten schrijven.

Financiële informatie
Huurprijs van de bedrijfsruimte: € 1100,- per maand, vrij van BTW
Omzetindicatie: € 200.000 per jaar met hoog rendement.
Vraagprijs inrichting, inventaris en goodwill: op aanvraag

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?