Nieuwe Binnenweg 289A
Terug naar overzicht

Nieuwe Binnenweg 289A, Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18045E

Omschrijving

Deel deze pagina
Locatie
De Nieuwe Binnenweg is een multiculturele straat die zich sterk ontwikkeld. Nieuwe hippe zaken vestigen zich hier meer en meer. Het bedrijf ligt recht tegenover AH en heeft een laad-loszone naast de deur.

Reden verkoop
De verkoper exploiteert al vele jaren meerdere horecabedrijven en richt zich op andere activiteiten.

Potentie
Deze locatie is nu als visrestaurant / viswinkel in gebruik maar kan natuurlijk ook voor andere concepten gebruikt worden: winkelruimte, ontbijt en lunch formule, afhaal/bezorgservice, eetcafé, shared dining concept. De ruimte is zo’n 85 m2. Inrichting en inventaris zijn een paar maanden oud. Voor de deur is een gevel terras met een 8 zitplaatsen. Vanuit de vergunning mag het bedrijf veel meer uren open. Hier ligt gelijk een goede mogelijkheid om de omzet eenvoudig te verhogen

Restaurant
Fishouse Seafood is pas enkele maanden geleden geopend en genereert nu al een hoge omzet met een goede cashflow. Bij binnenkomst staat links de nieuwe verkoopvitrine met de bakwand. Als u aan tafel zit, kunt u zelf zien hoe uw gerechten bereid worden. Achterin is een koffiecounter, zijn de vries- en koelcel en de gescheiden toilet groep. De hele inrichting en inventaris is nieuw en modern. De wanden zijn met mooi tegelwerk tot ca 1.80m en daarboven netjes gestuukt. Het verlaagde plafond is ook gestuukt en heeft 36 inbouwspots. Achter het pand is een grote tuin welke mogelijk als gezellig terras ingericht kan worden.

Parkeren
Volop parkeergelegenheid in de direct omgeving. Zoals in elke binnenstad wel betaald parkeren.

Installaties
Krachtstroom, CV, Boiler, Afzuigsysteem, Wifi, Koel- en vriescel, Mechanische luchtventilatie, Alarmsysteem, Rolluiken etc.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers en dergelijke. Alleen voor de koffiemachine zijn er afspraken gemaakt. Er hoeft geen personeel overgenomen te worden. Het bedrijf exploiteert middels een exploitatievergunning met een drank & horecavergunning. De koper dient deze op eigen naam te stellen.
De huurovereenkomst voor de bedrijfsruimte (met lage huur) is voor 5 + 5 jaren afgesloten!

Huidige openingstijden
Maandag tot en met donderdag 09.00 uur – 20.00
Vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zondag gesloten
Vanuit de vergunning zijn de openingstijden maandag tot en met zondag 09.00 - 23.00 uur toegestaan!

Financiële informatie
Huurprijs van de bedrijfsruimte: € 1050,- per maand, vrij van BTW
Omzetindicatie: € 240.000,- per jaar met goede cashvlow
Vraagprijs inrichting, inventaris en goodwill: € 95,000,-

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?